Skip to main content

«Σήκωσαν» ΑΤΜ της ΑΤΕ από το δημαρχείο Αρμενίου

Το ΑΤΜ της Αγροτικής Τράπεζας που βρισκόταν εγκατεστημένο μέσα στο δημαρχείο Αρμενίου, στο νομό Λάρισας, «σήκωσαν» τα ξημερώματα άγνωστα άτομα τα οποία έδρασαν με κινηματογραφικό τρόπο.
Το ΑΤΜ της Αγροτικής Τράπεζας που βρισκόταν εγκατεστημένο μέσα στο δημαρχείο Αρμενίου, στο νομό Λάρισας, «σήκωσαν» τα ξημερώματα άγνωστα άτομα τα οποία έδρασαν με κινηματογραφικό τρόπο. Οι δράστες είχαν οργανώσει καλά το σχέδιό τους το οποίο και εκτέλεσαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, παρά το γεγονός ότι το δημαρχείο βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του Αρμενίου.

Πριν διαρρήξουν το δημαρχείο, έκλεψαν από επιχείρηση κατασκευής αγροτικών μηχανημάτων, στην Π.Ε.Ο. Λάρισας-Βόλου, ένα μικρό γερανό τον οποίο και χρησιμοποίησαν για να φορτώσουν το ΑΤΜ σε ένα φορτηγό που είχαν επίσης κλέψει. Λίγο μετά τις 4.30 τα ξημερώματα οι δράστες, αφού έσπασαν την πόρτα του χώρου όπου στεγαζόταν το ΑΤΜ, το σήκωσαν με το γερανό, αποκολλώντας το από τη βάση του και το φόρτωσαν στο κλεμμένο φορτηγό. Στη συνέχεια χρησιμοποίησαν ειδικά εργαλεία για να το παραβιάσουν και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό 4.500 ευρώ, που υπήρχε στο εσωτερικό του.

Η κλοπή του ΑΤΜ έγινε αντιληπτοί από τους υπαλλήλους του δημαρχείου, όταν πήγαν νωρίς το πρωί για να πιάσουν δουλειά. Οι αστυνομικοί βρήκαν το φορτηγό με το ΑΤΜ εγκαταλειμμένο σε επαρχιακό δρόμο που συνδέει το  Αρμένιο με το Μ.Μοναστήρι όπου οι κακοποιοί είχαν αφήσει το όχημα διαφυγής τους. Από το Μ. Μοναστήρι υπάρχει κόμβος που οδηγεί στην Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης από όπου εκτιμάται ότι διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

ZENITH