Skip to main content

Σκηνές φαρ-ουέστ στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου

Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου, όταν οργισμένοι συγγενείς νεαρού, που τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα, ξέσπασαν κατά γιατρών και του προσωπικού.
Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου, όταν οργισμένοι συγγενείς νεαρού, που τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα, ξέσπασαν κατά γιατρών και του προσωπικού, καθώς δεν υπήρχε οδηγός ασθενοφόρου για να μεταφέρει τον τραυματία από το σημείο του ατυχήματος.

Το συμβάν έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής. Το τροχαίο σημειώθηκε κοντά στο λιμάνι της Σκιάθου και είχε ως αποτέλεσμα ο νεαρός να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι. Οι συγγενείς και φίλοι του κάλεσαν άμεσα το Κ.Υ. να αποστείλει ασθενοφόρο, για να τον μεταφέρει στις εγκαταστάσεις του και να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Όταν ανακάλυψαν ότι δεν υπήρχε οδηγός, μετέφεραν το νεαρό με ΙΧ αυτοκίνητο στο Κ.Υ. όπου και ξέσπασαν κατά του συνόλου του προσωπικού. Συγκεκριμένα, έσπασαν τζάμια και γραφεία του Κ.Υ. ενώ στράφηκαν και κατά των γιατρών και του προσωπικού με απειλές και βρισιές. Τελικά, ο νεαρός διακομίστηκε με ευθύνη της οικογένειάς του στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου όπου και νοσηλεύεται.

Αντίστοιχο πρόβλημα με την έλλειψη οδηγού ασθενοφόρου καταγράφηκε και στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, όταν απαιτήθηκε η μεταφορά δύο αλλοδαπών ασθενών που φιλοξενούνταν στο Κέντρο Φιλοξενίας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας. Και πάλι αναζητήθηκε ασθενοφόρο από το Γ.Ν. Βόλου, αλλά δεν βρέθηκε οδηγός.

ZENITH