Skip to main content

Σωρεία κλοπών και διαρρήξεων στον Τύρναβο

Αγανάκτηση και οργή προκαλούν στους κατοίκους του Τυρνάβου τα αλλεπάλληλα κρούσματα κλοπών σε σπίτια το τελευταίο διάστημα, αλλά και οι αρπαγές τσαντών στο κέντρο της πόλης πρωινές και μεσημεριανές ώρ
Αγανάκτηση και οργή προκαλούν στους κατοίκους του Τυρνάβου τα αλλεπάλληλα κρούσματα κλοπών σε σπίτια το τελευταίο διάστημα, αλλά και οι αρπαγές τσαντών στο κέντρο της πόλης πρωινές και μεσημεριανές ώρες.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής ήταν η διάλυση αντλιοστασίου του ΤΟΕΒ Τυρνάβου για την αφαίρεση όλων των μεταλλικών τμημάτων που μπορούν να πωληθούν σαν μέταλλα, γεγονός που προκαλεί σοβαρό πρόβλημα στην άρδευση εκατοντάδων στρεμμάτων σε μια μεγάλη περιοχή και μάλιστα λίγες μόλις μέρες πριν τη συγκομιδή, με ότι αυτό συνεπάγεται για τους αγρότες. Με αφορμή και το συγκεκριμένο συμβάν ο αντιδήμαρχος Τυρνάβου, Δημήτρης Κουτσίνας, επισκέφθηκε τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ζητώντας περισσότερη αστυνόμευση και τη λήψη μέτρων που θα θωρακίσουν την περιοχή.

Την ίδια ώρα καζάνι που βράζει είναι η διοίκηση του ΤΟΕΒ με τον πρόεδρο, Δημήτρη Κακάλη να κάνει λόγο για συνεχιζόμενα κρούσματα σε βάρος αντλιοστασίων, αφού όπως τόνισε δεν υπάρχει αστυνόμευση στις αγροτικές περιοχές. «Όσο εθελοτυφλούν και δεν ευαισθητοποιούνται οι αρμόδιες υπηρεσίες για να βρεθεί κάποια λύση, τα φαινόμενα δυστυχώς θα αυξάνονται», τονίζει η διοίκηση του ΤΟΕΒ σε ανακοίνωση διαμαρτυρίας που εξέδωσε.

ZENITH