Skip to main content

Στα περσινά επίπεδα η τουριστική κίνηση εκτιμά ο ΕΟΤ

Μία ενιαία στρατηγική για την ανάπτυξη των χιονοδρομικών κέντρων της χώρας προγραμματίζει ο ΕΟΤ, όπως αποκάλυψε από το Βόλο ο πρόεδρος του Οργανισμού, Νικόλας Κανελλόπουλος.
Μία ενιαία στρατηγική για την ανάπτυξη των χιονοδρομικών κέντρων της χώρας προγραμματίζει ο ΕΟΤ, όπως αποκάλυψε από το Βόλο ο πρόεδρος του Οργανισμού, Νικόλας Κανελλόπουλος. Μιλώντας στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Χιονοδρομικών Κέντρων Ελλάδος, που διεξάγεται στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, ο κ. Κανελλόπουλος τόνισε ότι για το συγκεκριμένο σκοπό συγκροτήθηκε ειδική επιτροπή με πρωτοβουλία του ΕΟΤ, η οποία θα συνεδριάσει για πρώτη φορά στις 2 Ιουλίου.

Ο ίδιος ζήτησε τη συνεργασία όλων των νομαρχιακών αυτοδιοικήσεων της χώρας για να επιτευχθεί η προαγωγή της ανάπτυξης του τουριστικού προϊόντος στην ελληνική περιφέρεια. Αναφερόμενος στη φετινή τουριστική κίνηση για τη χώρα μας ο κ. Κανελλόπουλος εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος εκτιμώντας ότι θα κυμανθεί στα περσινά επίπεδα, παρά την αρνητική συγκυρία για την Ελλάδα. Μάλιστα, τόνισε ότι από τις αρχές του καλοκαιριού καταγράφεται μικρή αύξηση αφίξεων τουριστών από τη Ρωσία και την Πολωνία.

Ο πρόεδρος του ΕΟΤ αποκάλυψε, συνάμα, ότι θα ενισχυθεί άμεσα το site του Οργανισμού με ενημερωτικό υλικό για διάφορους τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας, μεταξύ των οποίων και η Μαγνησία. Κλείνοντας ο κ. Κανελλόπουλος σημείωσε ότι καταβάλλεται κάθε κάθε δυνατή προσπάθεια για να προβληθεί η θετική εικόνα της Ελλάδας και να καταστεί σαφές σε όλο τον κόσμο ότι η η χώρα μας ήταν και παραμένει ένας από τους ασφαλέστερους τουριστικούς προορισμούς.

ZENITH