Skip to main content

Στέλνουν Εμρέ στον ΠΑΟΚ

Παρελθόν από τη Φενέρμπαχτσε αναμένεται να αποτελέσει το προσεχές καλοκαίρι ο Εμρέ, ο οποίος σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα είναι πολύ πιθανόν να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Παρελθόν από τη Φενέρμπαχτσε αναμένεται να αποτελέσει το προσεχές καλοκαίρι ο Εμρέ Μπελόζογλου, ο οποίος σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα είναι πολύ πιθανόν να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με αυτά, ο Τούρκος διεθνής μεσοεπιθετικό έχει δεχθεί πρόταση από ελληνικό σύλλογο, την οποία εξετάζει πολύ σοβαρά και δεν αποκλείεται να ακολουθήσει τα χνάρια ενός άλλου πρώην ποδοσφαιριστή της Φενέρ, του Τουμέρ Μετίν, ο οποίος έκανε το δρομολόγιο Τουρκία – Ελλάδα για λογαριασμό της Λάρισας, όπου και αγαπήθηκε πολύ.

Με δεδομένο, μάλιστα, πως το κασέ του Εμρέ εξακολουθεί να είναι αρκετά υψηλό, πιθανολογείται πως η πρόταση που έχει δεχθεί προέρχεται από τον Ολυμπιακό ή τον ΠΑΟΚ.

Ο δίαυλος επικοινωνίας, δε, που διατηρεί ο Δικέφαλος με τη Φενέρμπαχτσε από την εποχή που ο Στοχ μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη, φουντώνουν τα σενάρια πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πίσω από την πρόταση στον Εμρέ, παρότι τίποτε δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρο.

ZENITH