Skip to main content

Στοίχημα - Betarades: Γκολ και θέαμα σε Φράιμπουργκ και Βελιγράδι

Το Betarades.gr ξεχώρισε στοιχηματικές προτάσεις με αξία από τις αναμετρήσεις Φράιμπουργκ - Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας - Τραμπζονσπόρ

Γεμάτο συναρπαστικές αναμετρήσεις το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Πέμπτης 27 Οκτωβρίουτ με δράση σε Europa και Conference League. Το Betarades.gr ξεχώρισε προτάσεις με αξία από τις αναμετρήσεις Φράιμπουργκ - Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας - Τραμπζονσπόρ.

Πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League με τη Φράιμπουργκ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Στην κορυφή του 7ου ομίλου οι Γερμανοί με 12 βαθμούς, έχουν κάνει το 4/4 μέχρι στιγμής, ενώ στο πιο πρόσφατο ευρωπαϊκό τους παιχνίδι επικράτησαν με 4-0 εκτός έδρας της Ναντ. Εντός συνόρων η Φράιμπουργκ φιγουράρει στην 3η θέση της Μπουντεσλίγκα μετά το πέρασμα 11 αγωνιστικών, στο -2 απ' την κορυφή και στο -1 απ' την Μπάγερν.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός προσπαθεί να αποκτήσει ταυτότητα, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι του επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας του Παναιτωλικού και βρίσκεται στην 4η θέση της Super League. Σε ό,τι αφορά το Europa League, η παρουσία του Ολυμπιακού είναι κακή, την περασμένη αγωνιστική πήρε τον πρώτο πόντο, στο εκτός έδρας 0-0 με την Κάραμπαχ, είχαν προηγηθεί τρεις διαδοχικές ήττες με επιμέρους σκορ 1-8. Έχει αποκλειστεί απ' τη συνέχεια της διοργάνωσης, απόψε κοιτάει και το άλλο ματς, καθώς χρειάζεται μη νίκη της Ναντ, έτσι ώστε να έχει ελπίδες για την τρίτη θέση. Αν η Ναντ κερδίσει και οι ερυθρόλευκοι δεν κερδίσουν, τότε το ματς της τελευταίας αγωνιστικής (Ολυμπιακός-Ναντ) θα είναι αδιάφορο για την ελληνική ομάδα, καθώς θα είναι μαθηματικά τέταρτη. Έρχεται στο αποψινό παιχνίδι με πολλές απουσίες, η Φράιμπουργκ είναι ανώτερη ομάδα, το έδειξε και στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, ωστόσο εκτός έδρας ο Ολυμπιακός χάνει δύσκολα. Θεωρούμε ότι θα δούμε μια αναμέτρηση με υψηλό τέμπο, φάσεις και γκολ και θα κρατήσουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.83.

Μένουμε στο Europa League και μεταφερόμαστε στο Βελιγράδι, όπου ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται την Τραμπζονσπόρ. Για την 5η αγωνιστική του Europa League ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται την Τραμπζονσπόρ σε παιχνίδι για τον 8ο όμιλο. Ο Ερυθρός Αστέρας έρχεται με καλή ψυχολογία, καθώς στο πιο πρόσφατο ματς επικράτησε με 2-1 της Ραντνίτσκι Νις στο πρωτάθλημα εκτός έδρας και πανηγύρισε την όγδοη νίκη του στα εννέα τελευταία παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις. Δίνει σήμερα την πιο σημαντική αναμέτρηση ως τώρα στη διοργάνωση, χρειάζεται μόνο νίκη προκειμένου να έχει πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση, καθώς επίσης και για πρόκριση στο Conference League στη χειρότερη των περιπτώσεων.

Από την πλευρά της η Τραμπζονσπόρ έρχεται από τη νίκη επί της Σίβασπορ στο πρωτάθλημα (1-0), όπου μετά το πέρασμα 11 αγωνιστικών βρίσκεται στην 3η θέση. Στο Europa League διέλυσε με 4-0 τη Μονακό την προηγούμενη αγωνιστική και με έξι βαθμούς βρίσκεται στη 2η θέση του γκρουπ. Χρειάζεται σήμερα το τρίποντο προκειμένου να βρεθεί με το ένα πόδι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα που είναι αναγκασμένος να κυνηγήσει τους τρεις βαθμούς και θα ψάξει το γκολ. Περιμένουμε ότι θα δούμε ένα παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και υψηλό σκορ στο Βελιγράδι. Over 2.5 σε απόδοση 1.90.

Δείτε τις σημερινές στοιχηματικές επιλογές στο Betarades.gr στα προγνωστικά του Europa League.

ZENITH