Skip to main content

Στοίχημα - Betarades: Με ποιότητα και παράδοση η Μονακό, προβάδισμα η Μπέτις

Το Betarades.gr εντόπισε στοιχηματικές προτάσεις με αξία από τις αναμετρήσεις Λιλ - Μονακό και Μπέτις - Ατλέτικο Μαδρίτης

Γεμάτο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Κυριακής, με τα παιχνίδια της Super League και της Serie A να ξεχωρίζουν. Το Betarades.gr εντόπισε προτάσεις με αξία από τις αναμετρήσεις Λιλ - Μονακό και Μπέτις - Ατλέτικο Μαδρίτης.

Δωδέκατη αγωνιστική στη Ligue 1 Γαλλίας με τη Λιλ να υποδέχεται τη Μονακό. Έχουν πάρει τα πάνω τους οι γηπεδούχοι μετά τα τελευταία νικηφόρα αποτελέσματα, την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησαν με 3-0 του Στρασβούργο εκτός έδρας, πανηγυρίζοντας την τρίτη νίκη τους στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.

Από την άλλη η Μονακό αναζητά αντίδραση, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Κλερμόν εντός έδρας και ενώ είχε προηγηθεί ο διασυρμός από την Τραμπζονσπόρ με 4-0 στο Γιουρόπα Λιγκ. Με σοβαρή εμφάνιση μπορεί να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα στο αποψινό παιχνίδι, έχει μάλιστα θετική παράδοση κόντρα στη σημερινή της αντίπαλο, τη στιγμή που η Λιλ έχει να αντιμετωπίσει σημαντικές απουσίες σε άμυνα και μεσαία γραμμή. Θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους και θα επιλέξουμε το Χ2 & Over 1.5 σε απόδοση 1.97.

Από τη Γαλλία στην Ισπανία και την αναμέτρηση Μπέτις - Ατλέτικο Μαδρίτης για την 11η αγωνιστική της Λα Λίγκα. Ισόπαλη 0-0 με την Κάντιθ αναδείχθηκε η Μπέτις την προηγούμενη αγωνιστική, συμπληρώνοντας πέντε παιχνίδια αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις. Βρίσκεται στην 5η θέση της κατάταξης ισοβαθμώντας με τη σημερινή της αντίπαλο, θα προσπαθήσει σήμερα να αξιοποιήσει ιδανικά την έδρα της, όπου παραμένει φέτος αήττητη (6-1-0).

Από την πλευρά της η Ατλέτικο έμεινε στο 1-1 με τη Βαγιεκάνο εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική και παραμένει αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις. Ωστόσο, δεν εμπνέει εμπιστοσύνη με την εικόνα που παρουσιάζει μέχρι στιγμής, η Μπέτις είναι πιο σταθερή και στην έδρα της στηρίζει πολλά, θα εμπιστευτούμε τους γηπεδούχους και θα κρατήσουμε τον 1(DNB) σε απόδοση 2.15.

Βρείτε τις στοιχηματικές προτάσεις για τις σημερινές επιλογές στο Betarades.gr, στα προγνωστικά ποδοσφαίρου.

ZENITH