Skip to main content

Στοίχημα - Betarades: Με τα γκολ στη Μαγιόρκα, συνδυαστικά με Γκενκ

Η δυνατή επιλογή της ημέρας από το Betarades.gr προέρχεται από την Ισπανία και τη La Liga - Δείτε τις στοιχηματικές προτάσεις.

Οι ρυθμοί ανεβαίνουν στο κουπόνι του στοιχήματος της Παρασκευής 28 Οκτωβρίου εν όψει και του γεμάτου προγράμματος του Σαββατοκύριακου. Η δυνατή επιλογή της ημέρας από το Betarades.gr προέρχεται από την Ισπανία και τη La Liga. Ειδικότερα, πρόκειται για πρόταση από την αναμέτρηση της Μαγιόρκα με την Εσπανιόλ.

Έδειξε χαρακτήρα η Μαγιόρκα, μετά από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα (τρεις ήττες και μια ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία). Πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-1 απέναντι στη Βαλένθια. Δεν έχει εκμεταλλευτεί τελευταία την έδρα της, καθώς δεν έχει κερδίσει στα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της εκεί, μετρώντας σε αυτά δύο ήττες. Η επιστροφή του Μουρίτσι (πέντε γκολ) ενίσχυσε τη γραμμή κρούσης της.

Από ισοπαλία (2-2) με την Έλτσε προέρχεται η Εσπανιόλ. Της κόστισε για ακόμη ένα παιχνίδι η τραγική ανασταλτική λειτουργία της. Διαθέτει μια από τις χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος. Σκοράρει, όμως, με ευκολία μακριά από την έδρα της, καθώς έχει πετύχει γκολ στους τέσσερις από τα πέντε πιο πρόσφατους αγώνες της. Μπορεί να τα καταφέρει και κόντρα στη Μαγιόρκα, που επίσης εμφανίζεται βελτιωμένη στον συγκεκριμένο τομέα. Πιθανότατα θα έχει γκολ η αναμέτρηση και εκεί οδηγούμαστε για ποντάρισμα. Θα επιλέξουμε το Over 2 σε απόδοση 2.00.

Δείτε τη στοιχηματική πρόταση για τον ματς Μαγιόρκα - Εσπανιόλ στο Betarades.gr στα προγνωστικά Ισπανίας.

Άλλη μια επιλογή με αξία από το σημερινό κουπόνι έρχεται από την ανώτερη κατηγορία του Βελγίου και τον αγώνα Γκενκ - Μαλίν.

Εξαιρετική είναι η πορεία της Γκενκ, πέτυχε τελευταία στο πρωτάθλημα μεγάλη νίκη εκτός έδρας κόντρα στην Άντβερπ με 1-3. Βρίσκεται στην κορυφή και στο +4, δείχνοντας αποφασισμένη να κατακτήσει τον τίτλο. Μετράει πλέον εφτά διαδοχικές νίκες και παραμένει αήττητη για 13 παιχνίδια.

Έχει βγάλει αντίδραση η Μαλίν και πλέον είναι σε καλό "φεγγάρι" με την έλευση του Ντεφούρ στην τεχνική ηγεσία. Πέτυχε δύο νίκες σε ισάριθμα ματς που βρίσκεται στον πάγκο της, αμφότερα εντός έδρας, πιο πρόσφατα κερδίζοντας την Έουπεν με 2-1. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία η Γκενκ και είναι το φαβορί. Ωστόσο, στο σκοράρισμα μπορούν να συμβάλλει και η Μαλίν. Θα ποντάρουμε στην επιλογή άσο και Goal/ Goal σε απόδοση 2.75.

Δείτε καθημερινά στο Betarades.gr προγνωστικά στοιχήματος.

ZENITH