Skip to main content

Στοίχημα - Betarades: Τον πρώτο λόγο η Σλοβενία, over με αξία στην Ολλανδία

Τον αγώνα Ρουμανία-Σλοβενία ξεχωρίζει από το αποψινό στοιχηματικό κουπόνι το Betarades.gr - Η πρόταση από τη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας.

Διεθνείς φιλικές αναμετρήσεις έχει σήμερα Πέμπτη 17 Νοεμβρίου το στοιχηματικό κουπόνι με το Betarades.gr να ξεχωρίζει τον αγώνα Ρουμανία-Σλοβενία.

Η Ρουμανία κατέληξε έναν βαθμό πίσω από τη δεύτερη θέση και τη Βόρεια Μακεδονία στον όμιλό της για τα προκριματικά Μουντιάλ 2022. Κέρδισε μεν στο τελευταίο ματς το Λιχτενστάιν με 2-0 εκτός, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την τελική φάση. Έπεσε στη League C του Nations League, καθώς τερμάτισε τελευταία στο Β γκρουπ. Ο απολογισμός της στα εφτά πιο πρόσφατα παιχνίδια εντός έδρας είναι 4-1-2. Αναμένεται να χρησιμοποιηθούν απόψε αρκετά νέα πρόσωπα λόγω απουσιών.

Από την άλλη, η Σλοβενία στα προκριματικά έμεινε στο -8 από θέση που οδηγούσε στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ. Βγήκε 4η στον όμιλό της συγκεκριμένα. Δεν ηττήθηκε στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, με απολογισμό 1-3-0, και κατάφερε να παραμείνει στη League B. Ψάχνει να βελτιωθεί στα εκτός έδρας της και μπορεί να κάνει την αρχή σήμερα, απέναντι σε μια Ρουμανία με πολλές απουσίες. Θα επιλέξουμε το διπλό με την κάλυψη της ισοπαλίας, δηλαδή 2 (DNB) σε απόδοση 2.10.

Ακόμη, η δράση συνεχίζεται στη Β' Ολλανδίας, με το Άλκμααρ Β - Άγιαξ Β να δίνει σήμερα μια στοιχηματική πρόταση για ταμείο.

Ως πισωγύρισμα μπορεί να χαρακτηριστεί η ήττα της Άλκμααρ Β εκτός έδρας από την OSS με 2-1 την προηγουμενη αγωνιστική. Έληξε με αυτό τον τρόπο σερί τριών ματς στα οποία παρέμενε αήττητη, με δύο νίκες. Ωστόσο, πείθει με την αγωνιστική τη εικόνα και αυτό αντικατοπτρίζεται και στη βαθμολογία, καθώς είναι έβδομη, σχετικά ψηλά για τα δεδομένα της.

Αστάθεια παρουσιάζει ο Άγιαξ Β, ήρθε πιο πρόσφατα ισόπαλος στο γήπεδό του με τη Ντεν Μπος (4-4). Προβληματίζει η αμυντική λειτουργία, μιας και έχει δεχτεί τέρμα σε όλα τα ματς φέτος εκτός από αυτό με τη σαφώς πιο αδύναμη αγωνιστικά Χέρακλες. Όλα τα δεδομένα που προαναφέραμε μας οδηγούν στο να περιμένουμε να ανέβει ο δείκτης του σκορ στον αγώνα. Θα ποντάρουμε στο Over 3.5 σε απόδοση 2.07.

Βρείτε κάθε μέρα στο Betarades.gr προγνωστικά για τα σπουδαιότερα ματς στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα.

ZENITH