Skip to main content

Στήριξη των τοπικών προϊόντων από τον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων

Εφόσον στηριχθεί η τοπική αγορά, μπορούν να εξασφαλιστούν 150 θέσεις εργασίας και να υπάρξει τζίρος 4,5 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων.
Να ενισχύσουν την τοπική αγορά και τα τρικαλινά προϊόντα καλεί τους καταναλωτές του νομού ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων(ΕΣΤ), ο οποίος ξεκίνησε εκστρατεία ενημέρωσης του καταναλωτικού κοινού. «Στηρίζουμε την τοπική αγορά, αντιμετωπίζουμε την κρίση» είναι το σύνθημα με το οποίο ο ΕΣΤ επιχειρεί να απευθυνθεί στην αγοραστική συνείδηση των ντόπιων καταναλωτών, υποστηρίζοντας ότι εφόσον στηριχθεί η τοπική αγορά, μπορούν να εξασφαλιστούν 150 θέσεις εργασίας και να υπάρξει τζίρος 4,5 εκατ. ευρώ.

Η διοίκηση του ΕΣΤ προτείνει στους Τρικαλινούς να προμηθεύονται τα είδη πρώτης ανάγκης, αλλά και είδη ένδυσης και υπόδησης από τις τρικαλινές επιχειρήσεις, ώστε τα χρήματά τους να ενισχύσουν την τοπική οικονομία. Οι πολίτες του νομού μας πρέπει να αντιληφθούν τα πραγματικά οφέλη που θα προκύψουν για όλους μας με τη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων», τόνισε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΕΣΤ, κ. Χρήστος Καλλέας. Να σημειωθεί ότι αντίστοιχες πρωτοβουλίες υλοποιούνται και από τους Εμπορικούς Συλλόγους άλλων θεσσαλικών πόλεων. Στο νομό Λάρισας «τρέχει» ήδη σχετική καμπάνια του ΕΣΛ σε συνεργασία και με τη νομαρχία Λάρισας.

ZENITH