Skip to main content

Πιθανότατα στον ΑΝΤ1 όλα τα ματς του Μουντιάλ - Τι γίνεται με τις συνδρομές στον ΑΝΤ1+

Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από το κανάλι του Αμαρουσίου αναφορικά με τη συγκεκριμένη απόφαση, ίσως και μέσα στη μέρα.

Δεν καρποφόρησε η πρώτη προσπάθεια στα ελληνικά τηλεοπτικά χρονικά να μεταδοθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου από συνδρομητική πλατφόρμα, αφού τα προβλήματα του ΑΝΤ1+ οδηγούν όπως όλα δείχνουν στην απόφαση το Μουντιάλ να μεταδοθεί ελεύθερο ΑΝΤ1 αλλά και το Μακεδονία TV.

Μέχρι το βράδυ αναμένεται να αποφασιστεί από το κανάλι του Αμαρουσίου αν η μετάδοση των τριών από τους τέσσερις αγώνες των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα μεταδίδονται και τις επόμενες μέρες από τη συνδρομητική πλατφόρμα του ΑΝΤ1+ ή όλα τα ματς πλέον θα μεταδίδονται από τον «ελεύθερο» ΑΝΤ1.

Τα σοβαρά προβλήματα που παρουσιάστηκαν χθες και σήμερα είχαν ως συνέπεια να μεταδοθούν από τον «ελεύθερο» ΑΝΤ1 παιχνίδια που αρχικά είχαν προγραμματιστεί για τη συνδρομητική πλατφόρμα και το πιο πιθανό σενάριο είναι η «μεταφορά» όλων των αναμετρήσεων στον... «κανονικό» ΑΝΤ 1. Ωστόσο μέχρι τώρα οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί κι αν συμβεί αυτό θα ανακοινωθεί επισήμως από το κανάλι.

Τι γίνεται με τις συνδρομές

Σύμφωνα με tweet της δημοσιογράφου Ναταλίας Ανδριοκοπούλου, αναφορικά με τις συνδρομές το πιθανότερο σενάριο είναι μερική ή ολική επιστροφή χρημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, σε όσους εγγράφηκαν στον #ant1plus το τελευταιο 15ημερο θα γίνει πλήρες refund (19,99/εξάμηνο) και σε όσους γράφτηκαν πριν ένα μήνα, θα επιστραφούν τα μισά χρήματα.

ZENITH