Skip to main content

Συνελήφθη 19χρονος με ηρωίνη στα παράλια της Λάρισας

Στην κατάσχεση 225 γραμμαρίων ηρωίνης προχώρησαν χθες το απόγευμα στη Βελίκα του δήμου Μελιβοίας άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.
Στην κατάσχεση 225 γραμμαρίων ηρωίνης προχώρησαν χθες το απόγευμα στη Βελίκα του δήμου Μελιβοίας άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, που συνέλαβαν έναν 19χρονο Αλβανό, ενώ αναζητούν και έναν 29χρονο ομοεθνή του.

Όπως επεσήμανε σήμερα ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρισας, Ταξίαρχος Βασίλης Χαλάτσης, οι άνδρες του Τ.Δ.Ν. Λάρισας, αξιοποιώντας βάσιμες πληροφορίες ότι οι αλλοδαποί διακινούν μεγάλες ποσότητες ηρωίνης, είχαν θέσει υπό επιτήρηση την οικία τους. Στις 5.40 το απόγευμα της Κυριακής οι δύο άνδρες βγήκαν από το σπίτι, που βρίσκεται σε αγροτική περιοχή της Βελίκας.

Κατά την έξοδό τους, ο 29χρονος εναπόθεσε προσωρινά σε στύλο ένα νάιλον σακουλάκι με ηρωίνη, βάρους 153,1 γρ. και αντιληφθείς την προσέγγιση των αστυνομικών τράπηκε σε φυγή, καταφέρνοντας να διαφύγει, αφού εκμεταλλεύτηκε το δύσβατο της περιοχής. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν, ωστόσο, τον 19χρονο συνεργό του, που δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Σε χώρο πίσω από το σπίτι οι αστυνομικοί εντόπισαν άλλα δύο νάιλον περιτυλίγματα με ηρωίνη 71,9 γρ., τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, ένα κινητό τηλέφωνο καθώς και χρηματικό ποσό 60 ευρώ. Ο διοικητής του Τμήματος Δ.Ν.Λ., Χρήστος Καλούσιος, τόνισε ότι οι δύο αλλοδαποί διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ηρωίνης σε ολόκληρο το νομό Λάρισας, ενώ ξεκαθάρισε ότι συνεχίζονται οι έρευνες για τη σύλληψη και του 29χρονου.

ZENITH