Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Χριστουγεννιάτικες δράσεις εμπόρων στο πλαίσιο του Open Mall

Oι καταστηματάρχες συμφώνησαν για την πραγματοποίηση προωθητικής, γιορτινής - μουσικής εκδήλωσης για το πρωί της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου.

Συνεχίζει τις δράσεις του έργου «Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου - Δ. Γούναρη "OPEN MALL GALLERIUS"» ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, διοργανώνοντας χθες στην πλατεία Ναυαρίνου σε φιλική συνάντηση γνωριμίας των καταστηματαρχών και εκπροσώπων επιχειρήσεων που συμμετέχουν στο σχήμα του Open Mall.

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν, να ανταλλάξουν απόψεις ενόψει της έναρξης λειτουργίας του θεσμού, να προτείνουν ιδέες και να συζητήσουν όσα τους απασχολούν αλλά και να ενημερωθούν σχετικά με την πορεία υλοποίησης των εργασιών που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του Έργου από εκπροσώπους  του Δήμου Θεσσαλονίκης, οι οποίοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, συζητήθηκε η οργάνωση των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του Open Mall Galerius.

Οι παραβρισκόμενοι συμφώνησαν στην πραγματοποίηση προωθητικής, γιορτινής - μουσικής εκδήλωσης για το πρωί της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου, ενώ θα προηγηθεί εκδήλωση ανάμματος του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στις 7 Δεκεμβρίου.

ZENITH