Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Οπαδοί του Άρη οι δράστες του ξυλοδαρμού του ποδοσφαιριστή της Κ17 του ΠΑΟΚ

Η υπόθεση αρχικά δεν φάνηκε να έχει οπαδικά κίνητρα - Επιτέθηκαν σε τρεις ανήλικους που φέρονται να είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Εξιχνιάστηκε επίθεση σε βάρος τριών ανηλίκων που σημειώθηκε το βράδυ της 11ης Σεπτεμβρίου σε περιοχή του Ευόσμου, και είχε ως αποτέλεσμα ένας 16χρονος, που είναι παίκτης της Κ17 του ΠΑΟΚ, να μεταφερθεί για συρραφή ραμμάτων στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.

Διαβάστε σχετικά - Θεσσαλονίκη: Πώς έγινε η επίθεση από κουκουλοφόρους στον νεαρό ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ

Η υπόθεση αρχικά δεν φάνηκε να έχει οπαδικά κίνητρα και για τον λόγο αυτόν είχε αναλάβει το τοπικό ΑΤ αλλά η περαιτέρω έρευνα έδειξε πως η επίθεση είχε οπαδικά χαρακτηριστικά.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών ηλικίας 20, 21, 19 και 22 ετών, οπαδών του Άρη, για απλή σωματική βλάβη από κοινού, επικίνδυνη σωματική βλάβη και αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες με χρήση σωματικής βίας επιτέθηκαν με οπαδικό κίνητρο, σε βάρος τριών νεαρών ημεδαπών, οπαδών του ΠΑΟΚ, ηλικίας 16, 16 και 17 ετών, τραυματίζοντας ελαφρά τον 16χρονο παίκτη της Κ17.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ZENITH