Skip to main content

Γίνονται μόδα οι καρέκλες σε... ορφανές στάσεις του ΟΑΣΘ - Η ώρα της ψάθας! (φωτο+vid)

Κι άλλη καρέκλα τοποθέτησε πολίτης σε στάση του ΟΑΣΘ, αυτή τη φορά επί της Κ. Καραμανλή, όπου δεν υπήρχαν θέσεις για όσους περιμένουν να επιβιβαστούν.

Μετά τις καρέκλες στη στάση στην πλατεία Δημοκρατίας και τις vintage καρέκλες στη στάση της Σόλωνος, άλλη μια καρέκλα, όχι τόσο... ρετρό, τοποθετήθηκε σε στάση του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, η καρέκλα -που δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση- έχει μπει στη στάση της 25ης Μαρτίου επί της Κωνσταντίνου Καραμανλή στο ρεύμα προς το κέντρο της πόλης. Η στάση έχει μεν σκέπαστρο και μάλιστα από τα καινούργια, ωστόσο δεν διαθέτει παγκάκι με συνέπεια όσοι αναμένουν να επιβιβαστούν στα αστικά λεωφορεία να στέκονται όρθιοι. Το κενό έστω και για μια θέση ήρθε να καλύψει η καρέκλα, που όμως δεν... τηρεί τους κανόνες ασφαλείας καθώς η ψάθα της είναι σχεδόν τρύπια!



Ακριβώς στην απέναντι πλευρά, δηλαδή στο ρεύμα προς Βούλγαρη, η ομώνυμη στάση υπάρχει μεν αλλά χωρίς σκέπαστρο (!) με συνέπεια οι πολίτες να κάθονται σε ένα ξύλινο παγκάκι σαν αυτά που είναι εγκατεστημένα στα πάρκα.



Να σημειωθεί ότι οι vintage καρέκλες στη στάση της Σόλωνος απομακρύνθηκαν μετά το ρεπορτάζ της Voria.gr.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:


ZENITH