Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης που είχε πυροβολήσει 25χρονο στη Νεάπολη

Οι Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Νεάπολης – Συκεών ταυτοποίησαν τα στοιχεία του δράστη και σχημάτισαν σχετική δικογραφία σε βάρος του.

Εξιχνιάστηκε το αιματηρό επεισόδιο με τον πυροβολισμό που είχε σημειωθεί τον Σεπτέμβριο στην περιοχή της Νεάπολης και είχε ως αποτέλεσμα ένας 25χρονος υπήκοος Γεωργίας να μεταβεί στο νοσοκομείο.

Διαβάστε σχετικά - Θεσσαλονίκη: Αιματηρό επεισόδιο και πυροβολισμός στη Νεάπολη- Ένας τραυματίας (φωτο+video)

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Νεάπολης – Συκεών ταυτοποίησαν τα στοιχεία του δράστη και σχημάτισαν σχετική δικογραφία σε βάρος του. Πρόκειται για 31χρονο ομοεθνή του παθόντα, και η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Όπως είχε γράψει η Voria.gr, όλα συνέβησαν στην οδό Λαγκαδά όταν σύμφωνα με πληροφορίες ομάδα τεσσάρων πιθανότατα αλλοδαπών ξεκίνησαν να μαλώνουν μεταξύ τους με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών από τα χτυπήματα που δέχτηκε να τραυματιστεί. Κατά την αποχώρησή των τριών ατόμων ένας εκ αυτών τράβηξε όπλο και πυροβόλησε.
Στη συνέχεια το άτομο που τραυματίστηκε περπάτησε μέχρι την οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή, από όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τραύμα στο πόδι.

 

ZENITH