Skip to main content

Βίντεο ντοκουμέντο από το άγριο ξύλο μεταξύ μαθητών σε ιδιωτικό σχολείο στη Θεσσαλονίκη

Τη σπίθα φέρεται να άναψε ένας 17χρονος ο οποίος ξεκίνησε να γρονθοκοπεί έναν συμμαθητή του, τον οποίο και κρατούσε σφιχτά ένας φίλος του

Βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια συμπλοκή μαθητών την περασμένη Τρίτη μέσα σε ιδιωτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που μετέδωσε το MEGA, μαθητές γρονθοκοπούν ο ένας τον άλλον στην αυλή του σχολείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός, τη σπίθα άναψε ένας 17χρονος ο οποίος ξεκίνησε να γρονθοκοπεί έναν συμμαθητή του, τον οποίο και κρατούσε σφιχτά ένας φίλος του.

Τότε, αναφέρεται, άλλοι μαθητές που βρίσκονταν στο προαύλιο επιτέθηκαν στον 17χρονο και τον ξυλοκόπησαν άγρια, με αποτέλεσμα να διακομισθεί σε ιδιωτική κλινική όπου χρειάστηκε ράμματα στο πρόσωπο για να σταματήσει η αιμορραγία του.

Ο νεαρός, ο οποίος ξεκίνησε τον καβγά, κινδύνεψε να χάσει την όρασή του από το ένα μάτι, με τους γονείς των μαθητών να καταγγέλλουν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που τα πράγματα ξεφεύγουν, σύμφωνα πάντα με το Mega.

Από τη διεύθυνση του ιδιωτικού σχολείου κλήθηκαν όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση καθώς και οι γονείς τους και αποφασίστηκε η δια παντός αποβολή τεσσάρων μαθητών.

Υπενθυμίζεται πως σε ανακοίνωσή του το Κολέγιο Δελασάλ σημειώνει πως «κάθε περιστατικό βίας εντός του σχολικού πλαισίου τραυματίζει όχι μόνο το ίδιο το θύμα, αλλά και συμμαθητές, εκπαιδευτικούς και διοίκηση» και προσθέτει ότι όλοι οι μαθητές που ενεπλάκησαν στο περιστατικό αποβλήθηκαν, ενώ οι τέσσερις μαθητές που άσκησαν σωματική βία σε βάρος συμμαθητή του αποβλήθηκαν διά παντός.

 

ZENITH