Skip to main content

Τους στρατιωτικούς «καλύπτει» το EY CLUB

Ο οργανισμός έκδοσης εκπτωτικών καρτών υγείας EY CLUB ανακοίνωσε τη συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών.

Τη συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών ανακοίνωσε ο οργανισμός έκδοσης εκπτωτικών καρτών υγείας EY CLUB, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη κι έχει πανελλαδικό δίκτυο 1900 γιατρών, διαγνωστικών κέντρων και κλινικών.

«Οι Έλληνες στρατιωτικοί εκ της νομοθεσίας και των υφιστάμενων κανονισμών είναι υποχρεωμένοι για την πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια υγειονομική τους περίθαλψη  να εξυπηρετούνται από τα στρατιωτικά νοσοκομεία» εξήγησε ο πρόεδρος της ΠΟΕΣ κ. Ανέστης Τσουκαράκης, διευκρινίζοντας ταυτόχρονα πως «εάν ένας στρατιωτικός χρειαστεί μια ιατρική ειδικότητα που δεν υπάρχει στο επαρχιακό στρατιωτικό νοσοκομείο της πόλης που υπηρετεί είναι υποχρεωμένος να μεταβεί στο πλησιέστερο Σταρατιωτικό Νοσηλευτήριο που τη διαθέτει, ασχέτως αν αυτό απέχει αρκετά χιλιόμετρα από το σπίτι του ή βρίσκεται σε άλλο νησί». Ο ίδιος σημειώνει παράλληλα ότι γι’ αυτούς τους λόγους η ΠΟΕΣ διερεύνησε την πιθανότητα συνεργασίας με οργανωμένους φορείς που μπορούν να προσφέρουν σε υγειονομικές υπηρεσίες σε χαμηλές τιμές. Η συνεργασία των δύο πλευρών αρχικά έχει διάρκεια μέχρι το τέλος του 2015.

Επίσης, το EY CLUB ανακοίνωσε την έκδοση της Health Without Borders, μιας νέας κάρτας αποκλειστικά για τους τουρίστες που επισκέπτονται την Ελλάδα και θέλουν να είναι καλυμμένοι σε περίπτωση που χρειαστούν γιατρό ή νοσηλεία. Στόχος της εταιρίας, που σήμερα έχει 85.000 ενεργούς χρήστες, είναι να αξιοποιήσει την αγορά των 20 εκατ. τουριστών που επισκέπτονται κάθε χρόνο την Ελλάδα.

ZENITH