Skip to main content

Τραγωδία με έναν νεκρό στα Αμπελάκια

Σοκαρισμένη είναι από τα ξημερώματα η μικρή κοινωνία της κοινότητας Αμπελακίων στο νομό Λάρισας. Ένας 54χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του και η 51χρονη σύζυγό του νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς
Σοκαρισμένη είναι από τα ξημερώματα η μικρή κοινωνία της κοινότητας Αμπελακίων στο νομό Λάρισας. Ένας 54χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του, ενώ η 51χρονη σύζυγός του νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, αφού ανέπνευσαν δολοφονικές αναθυμιάσεις ενώ κοιμόταν εντός της εξοχικής οικίας τους.

Το ζευγάρι βρήκε λιπόθυμο στον 1ο όροφο του σπιτιού ο γιος τους λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ο άτυχος Δημήτρης Κοσμάνος, υπάλληλος στον ΟΣΕ Λάρισας, εξέπνευσε πριν προλάβει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ενώ η σύζυγός του, Αναστασία, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Το ζευγάρι είχε αγοράσει το σπίτι προ διετίας περίπου και αυτό τον καιρό εκτελούσε εργασίες επισκευής του.

Από την αστυνομία αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Ο θάνατος του 54χρονου αποδίδεται στις αναθυμιάσεις που ανέπνευσε, αφού ο 1ος όροφος του σπιτιού ήταν φρεσκοβαμμένος, έκαιγε το τζάκι κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ σε λειτουργία βρισκόταν και μία βενζινογεννήτρια για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, η οποία παρήγαγε καυσαέρια. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στο μοιραίο διενεργεί το Α.Τ. Περιφέρειας Λάρισας, ενώ παραγγέλθηκε ήδη νεκροψία-νεκροτομή.

ZENITH