Skip to main content

Τροχαίο με ένα νεκρό στο δρόμο Λάρισας-Κοζάνης

Ένας 65χρονος άνδρας από την Ελασσόνα έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το οποίο σημειώθηκε στις 9.50 χθες το βράδυ στο 24ο χλμ. της εθνικής οδού Λάρισας-Κοζάνης, στο ύψος του Αργυροπουλίου.
Ένας 65χρονος άνδρας από την Ελασσόνα έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το οποίο σημειώθηκε στις 9.50 χθες το βράδυ στο 24ο χλμ. της εθνικής οδού Λάρισας-Κοζάνης, στο ύψος του Αργυροπουλίου. Στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο ΙΧ αυτοκίνητα και ένα βυτιοφόρο τα οποία συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά.

Ο άτυχος Βασίλειος Πάλλας του Αθανασίου, κάτοικος Ελασσόνας τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου και εξέπνευσε στις 7.30 το πρωί. Ελαφρύτερα τραυματίστηκαν ο 73χρονος οδηγός του έτερου ΙΧ και ένας 65χρονος επιβάτης του ίδιου οχήματος, οι οποίοι διακομίστηκαν στο ΠΓΝΛ όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Λάρισας, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις κάποιο από τα οχήματα κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να προκληθεί η μοιραία σύγκρουση.   

ZENITH