Skip to main content

Τσαντάκηδες έδειραν 42χρονη στη Λάρισα

Στόχος τριών αγνώστων ανδρών έγινε λίγο πριν τη μία χθες το πρωί μία 42χρονη γυναίκα στη Λάρισα η οποία δέχθηκε επίθεση προκειμένου να της αρπάξουν την τσάντα. Η γυναίκα προσπάθησε να αντισταθεί με απ
Στόχος τριών αγνώστων ανδρών έγινε λίγο πριν τη μία χθες το πρωί μία 42χρονη γυναίκα στη Λάρισα η οποία δέχθηκε επίθεση προκειμένου να της αρπάξουν την τσάντα. Η γυναίκα προσπάθησε να αντισταθεί με αποτέλεσμα οι δράστες να τη χτυπήσουν στο κεφάλι και να καταλήξει στο νοσοκομείο όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην οδό Κολοκοτρώνη, την ώρα που η 42χρονη επέστρεφε στο σπίτι της, καθώς εργάζεται σε άλλη πόλη και είχε πάρει το τελευταίο δρομολόγιο του τρένου για να επιστρέψει στη Λάρισα. Οι ληστές της είχαν στήσει καρτέρι σε σκοτεινό σημείο και πετάχτηκαν αιφνιδιαστικά μπροστά της. Όταν επιχείρησε να κρατήσει την τσάντα της, η γυναίκα δέχθηκε γροθιές και κλωτσιές από τους τρεις άνδρες οι οποίοι κατάφεραν να την αποσπάσουν και εξαφανίστηκαν στο σκοτάδι.

Περίοικοι που είδαν την επίθεση ειδοποίησαν την αστυνομία και η 42χρονη διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, χωρίς ευτυχώς να φέρει σοβαρά τραύματα. Η τσάντα της περιείχε χρηματικό ποσό 150 ευρώ, τραπεζικές κάρτες και διάφορα προσωπικά έγγραφα. Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών, δίχως αποτέλεσμα.

ZENITH