Skip to main content

Ξεκινά την Πέμπτη η Έκθεση EXPO 2010 στα Τρίκαλα

Την Πέμπτη, 3 Ιουνίου, ανοίγει τις πύλες της στο κοινό του νομού Τρικάλων και ολόκληρης της Θεσσαλίας η Γενική Έκθεση Τρικάλων Xenagos EXPO 2010.
Την Πέμπτη, 3 Ιουνίου, ανοίγει τις πύλες της στο κοινό του νομού Τρικάλων και ολόκληρης της Θεσσαλίας η Γενική Έκθεση Τρικάλων Xenagos EXPO 2010. Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του νέου εκθεσιακού κέντρου Τρικάλων αριθμώντας περισσότερες από 100 συμμετοχές από ολόκληρη τη χώρα.

Στην ΕΧΡΟ 2010 συμμετέχουν εταιρίες παροχής υπηρεσιών και εκθέτες από τους κλάδους της Κατασκευής, του Εξοπλισμού, της Διακόσμησης, της Τεχνολογίας, των Τροφίμων και Ποτών, ενώ θα υπάρχουν και περίπτερα επιμελητηρίων, δήμων και νομαρχιών. 

Την έκθεση θα επισκεφθεί το Σαββατοκύριακο και αντιπροσωπεία Αλβανών επιχειρηματιών, οι οποίοι θα έχουν επαφές με Τρικαλινούς επιχειρηματίες διερευνώντας τις προοπτικές συνεργασίας των δύο μερών. Μάλιστα, στην έκθεση θα φιλοξενηθεί περίπτερο και του επιμελητηρίου Τιράνων,  που αριθμεί περισσότερα από 70.000 μέλη.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα Παράλληλα με την έκθεση θα διοργανωθούν ημερίδες, αλλά και ενημερωτικές συναντήσεις εκθετών με τους πελάτες τους.  Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή, 8 Ιουνίου.

ZENITH