Skip to main content

Ξεκίνησαν προσφορές οι έμποροι της Καρδίτσας

Με σημαντικές προσφορές, που αγγίζουν ακόμη και το 50%, οι έμποροι της Καρδίτσας επιχειρούν να αυξήσουν την κίνηση στα καταστήματά τους και να αντισταθούν στην κρίση που μαστίζει την αγορά.
Με σημαντικές προσφορές, που αγγίζουν ακόμη και το 50%, οι έμποροι της Καρδίτσας επιχειρούν να αυξήσουν την κίνηση στα καταστήματά τους και να αντισταθούν στην κρίση που μαστίζει την αγορά. Το καταναλωτικό κοινό εμφανίζεται εξαιρετικά συγκρατημένο στις αγορές του και κατά τη θερινή περίοδο, με αποτέλεσμα οι έμποροι να προχωρήσουν σε κύμα προσφορών, παρά το γεγονός ότι οι επίσημες καλοκαιρινές εκπτώσεις ξεκινούν στις 15 Ιουλίου.

Οι έμποροι της περιοχής επιδίδονται σε αγώνα δρόμου για την προσέλκυση των καταναλωτών πριν την έναρξη του πρώτου μεγάλου κύματος των αδειούχων του Ιουλίου δίνοντας έμφαση στις καλές τιμές, αλλά και στην ποιότητα των προϊόντων τους. Τονίζουν, δε, ότι έχουν περιορίσει σημαντικά το κέρδος τους, προκειμένου ο κόσμος να μπορέσει να προμηθευτεί τα είδη που επιθυμεί, έστω και αν πρόκειται για τα απολύτως απαραίτητα για την τρέχουσα περίοδο.

ZENITH