Skip to main content

Ξεκινούν την Κυριακή οι πτήσεις από το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου

Ξεκινούν στις 2 Μαΐου οι τακτικές πτήσεις της εταιρίας Air Berlin από το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου προς Αμβούργο, Βερολίνο, Βιέννη, Ντίσελντορφ, ενώ στους προορισμούς προστέθηκε πλέον και το Λονδίν
Ξεκινούν την ερχόμενη Κυριακή, 2 Μαΐου οι τακτικές πτήσεις της εταιρίας Air Berlin από το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου προς Αμβούργο, Βερολίνο, Βιέννη, Ντίσελντορφ, ενώ στους προορισμούς προστέθηκε πλέον και το Λονδίνο.

Στις 8 Μαΐου ξεκινά τις πτήσεις της από το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου και η εταιρία Ryanair, με πτήσεις που θα γίνονται κάθε Πέμπτη και Κυριακή προς Φρανκφούρτη και Μιλάνο. Επίσης, η Air Berlin θα πραγματοποιήσεις φέτος πτήσεις και από το αεροδρόμιο της Σκιάθου προς Ντίσελντορφ, ξεκινώντας από τις 11 Ιουλίου και μέχρι το Σεπτέμβριο. 

Ο αναλυτικός πίνακας των δρομολογίων των δύο εταιριών έχει ως εξής: Η Air Berlin θα προσγειώνεται στη Ν. Αγχίαλο κάθε Δευτέρα στη 1:30 το μεσημέρι και θα αναχωρεί στις 2:30μ.μ., ενώ κάθε Παρασκευή τα αεροπλάνα θα φθάνουν στις δύο το μεσημέρι και θα απογειώνονται 50 λεπτά αργότερα. Κάθε Κυριακή, το αεροπλάνο θα έρχεται στις 11:15 το πρωί και θα φεύγει στις 12:05μ., απευθείας για Ντίσελντορφ.

Αντίστοιχα, το αεροσκάφος της Ryanair θα προσγειώνεται στο αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου κάθε Πέμπτη στις 3:35 το απόγευμα και θα αναχωρεί για Φρανκφούρτη στις 17.00 . Τις Κυριακές θα φθάνει στις 19:40 και θα παίρνει το δρόμο της επιστροφής στις 20:05 το βράδυ. Από το Μιλάνο τα αεροπλάνα θα προσγειώνονται κάθε Πέμπτη στις 18:20 το απόγευμα και θα απογειώνονται στις 18:45 και κάθε Κυριακή στις 9:45 π.μ. και 10:30 πμ αντίστοιχα.

ZENITH