Skip to main content

Άγγελος και Ιβάν στην προεκλογική εκδήλωση του Σάββα Αναστασιάδη

Τι ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Β΄ Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης στην κεντρική προεκλογική του ομιλία στην Αγία Τριάδα.

Πλήθος κόσμου έδωσε δυναμικό «παρών» στην κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ Β΄ Θεσσαλονίκης Σάββα Αναστασιάδη,  που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο ξενοδοχείο Sun Beach, στην Αγία Τριάδα.

Τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ προλόγισε ο επιστήθιος φίλος του Σάββας Καλεντερίδης,  ο οποίος επισήμανε στους παρευρισκόμενους  ότι είναι αδήριτη ανάγκη για τον τόπο να εκλεγεί ξανά βουλευτής ο Σάββας Αναστασιάδης.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο κ.Αναστασιάδης, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους,  στη διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στα φλέγοντα ζητήματα  που αντιμετωπίζει  η χώρα μας και στα γεγονότα  που είναι σε εξέλιξη.

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ μεταξύ άλλων τόνισε: « Σε αυτές τις εκλογές έχουμε έναν ιδεολογικό πόλεμο. Μια μάχη δύο κόσμων. Ή θα επικρατήσει η Ευρωπαϊκή προοπτική ή θα γυρίσουμε δεκαετίες πίσω. Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν».

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του  αναφέρθηκε στην πολιτική σταθερότητα που  τη δεδομένη στιγμή είναι απαραίτητη για τη χώρα λέγοντας: «Είμαστε έτοιμοι να βγούμε από το τούνελ, αρκεί να έχουμε πολιτική σταθερότητα και οι ευρωπαίοι εταίροι να έχουν σοβαρούς συνομιλητές που πιστεύουν στο ευρωπαϊκό ιδεώδες ».

Στο τέλος αναφέρθηκε στα προσωπικά του στίγματα ως βουλευτής  της Β΄ Θεσσαλονίκης όλα αυτά τα χρόνια όσον αφορά το Κοινοβουλευτικό  του έργο, καθώς και τις ουσιαστικές παρεμβάσεις που έκανε για την  Περιφέρειά του και  τον τόπο μας.

Στην εκδήλωση ήταν φίλοι και υποστηρικτές του κ. Αναστασιάδη, καθώς και ο μγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, ο προπονητής του ΠΑΟΚ  Άγγελος Αναστασιάδης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, περιφερειακοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων κ.α.

Image
Άγγελος και Ιβάν στην προεκλογική εκδήλωση του Σάββα Αναστασιάδη

Image
Άγγελος και Ιβάν στην προεκλογική εκδήλωση του Σάββα Αναστασιάδη

ZENITH