Skip to main content

Αίσιο τέλος για τους δύο ψαράδες στη Θεσσαλονίκη

Σώοι εντοπίστηκαν οι δύο μυδοκαλλιεργητές, οι οποίοι κινδύνεψαν να πνιγούν, όταν το σκάφος που επέβαιναν παρασύρθηκε από τα κύματα, ανοιχτά του Θερμαϊκού κόλπου.
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια δύο μυδοκαλλιεργητών οι οποίοι κινδύνεψαν να πνιγούν, όταν το σκάφος που επέβαιναν παρασύρθηκε από τα κύματα, ανοιχτά του Θερμαϊκού κόλπου.

Όπως ανακοίνωσε το λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης, οι δύο μυδοκαλλιεργητές, ηλικίας 36 και 29 ετών, βγήκαν από την περιοχή της Χαλάστρας με το αλειυτικό σκάφος στο Θερμαϊκό, αλλά δεν επέστρεψαν. Τις πρώτες πρωινές ώρες οργανώθηκε επιχείρηση με τη συμμετοχή σκαφών του λιμενικού, αλιευτικών, ελικοπτέρου Super Puma, καθώς επίσης και ενός αεροσκάφους «Καναντέρ», ενώ στη θαλάσσια περιοχή έπνεαν ισχυροί βόρειοι άνεμοι.

Τελικά, οι δύο επαγγελματίες ψαράδες εντοπίστηκαν σώοι ανοιχτά του κόλπου της Θεσσαλονίκης πάνω στο μισοβυθισμένο σκάφος τους και μεταφέρθηκαν για την παροχή των πρώτων βοηθειών στο κέντρο υγείας Μηχανιώνας και στη συνέχεια στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

ZENITH