Skip to main content

Αισιοδοξεί για την πρωτιά στα πλέι οφ ο Σκόνδρας

Αισιόδοξος πως η ομάδα του ΠΑΟΚ με πολύ σκληρή δουλειά θα αλλάξει πρόσωπο και θα καταφέρει στο τέλος να πετύχει τον στόχο της κατάκτησης της πρώτης θέσης στα πλέι οφ, εμφανίστηκε ο Γιάννης Σκόνδρας.

Αισιόδοξος πως η ΠΑΟΚ με πολύ σκληρή δουλειά θα αλλάξει πρόσωπο και θα καταφέρει στο τέλος να πετύχει τον στόχο της κατάκτησης της πρώτης θέσης στα πλέι οφ, εμφανίστηκε ο Γιάννης Σκόνδρας, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο ΠΑΟΚ είναι σε ανοδική πορεία. Δουλεύουμε σκληρά για να έχουμε μια σταθερή στο γήπεδο. Είχαμε ένα μεγάλο διάστημα που είμασταν πεσμένοι, κάτι που φάνηκε και από τα αποτελέσματα που είχαμε. Από εκεί και πέρα έχουμε το χρόνο μέχρι το τέλος της χρονιάς να δουλέψουμε για να αλλάξουμε την εικόνα της ομάδας, γιατί είμαστε μια ομάδα με ταλέντο και δεν αξίζει να είναι όπως είναι τώρα».

Για την αλλαγή προπονητή: «Κάθε αλλαγή προπονητή φέρνει ψυχολογία. Ο κάθε προπονητής έχει την φιλοσοφία του. Σίγουρα έχει αλλάξει η ψυχολογία και η διάθεση των παικτών, δουλεύουμε πάνω στην φιλοσοφία του νέου προπονητή και με την σκληρή δουλειά θα αλλάξει και η ομάδα συνολικά».

Για την αμυντική φιλοσοφία του νέου προπονητή: «Το α και το ω στο ποδόσφαιρο είναι να κρατάς το μηδέν πίσω. Αν δεν κρατήσεις το μηδέν πίσω πρέπει να βάλεις περισσότερα γκολ και δυσκολεύει περισσότερο το έργο σου».

Για την πίεση που υπάρχει: «Είναι λογικό. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και δεν γίνεται να μην υπάρχει πίεση. Πρέπει να συνηθίσουμε στην πίεση. Με νίκες και την βοήθεια του κόσμου θα επανέλθει η ψυχολογία».

Για την εικόνα της άδειας Τούμπας: «Αν δείξουμε καλό πρόσωπο στη συνέχεια της χρονιάς, έχουμε παιχνίδια μπροστά μας ώστε να ξαναφέρουμε τον κόσμο πίσω στο γήπεδο».

Για τη μέτρια εικόνα στα τελειώματα του αγώνα με την Ξάνθη: «Μέσα στο παιχνίδι δεν γίνει να πιέζεις, να μαρκάρεις, να δημιουργείς και να είσαι το ίδιο καλός σε όλο το 90λεπτο. Πάντα θα υπάρξει ένα δεκάλεπτο που θα πέσει η απόδοσή σου. Εμείς δεχτήκαμε ένα γκολ από λάθος δικός μας και αυτό μας επηρέασε ψυχολογικά και καθίσαμε πίσω».

Για τα πλέι οφ: «Στόχος μας είναι η πρώτη θέση στα πλέι οφ, αλλά τα παιχνίδια αυτά είναι μακριά ακόμη. Αυτό που κοιτάμε είναι να πάρουμε τις νίκες που χρειάζεται σε αυτά τα ματς που έχουμε τώρα για το πρωτάθλημα».

Για τη ρύθμιση των χρεών: «Είναι πολύ σημαντικό και για εμάς αλλά και για όλον τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Είναι σίγουρα μια χαρμόσυνη είδηση. Από εκεί και πέρα, εμείς οι παίκτες κοιτάμε την δουλειά μας για να δώσουμε χαρά στην διοίκηση και τον κόσμο του ΠΑΟΚ».

Για τον κόσμο: «Είναι λογικό να υπάρχει αυτή η σύγχυση στον κόσμο, αφού είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας, ειδικά στο β’ μισό της σεζόν. Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο και υποσχόμαστε να δουλέψουμε σκληρά για να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια και να πάρουμε την 1η θέση στα πλέι οφ».

Για την ως τώρα πορεία της ομάδας: «Από την αρχή της χρονιάς ως τώρα, η σεζόν είναι σίγουρα αποτυχημένη. Είμασταν στο +5 και μέσα στο Κύπελλο και στη Ευρώπη και μέσα σε ένα μήνα τα χάσαμε όλα. Απέμεινε ένας στόχος και θα πρέπει να τον κατακτήσουμε».

Για το αν τέθηκε εξαρχής ψηλά ο πήχυς: «Ίσως έγιναν λάθη στον πήχυ που τέθηκε από την ομάδα. Ωστόσο οι ευθύνες είναι δικές μας.

Για τις δικαστικές εξελίξεις στο ποδόσφαιρο: «Ελπίζω η δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της και να καθαρίσει αυτή η βρωμιά στο ποδόσφαιρο».

Για την έκθεση που έδωσαν οι παίκτες στον προπονητή: «Απλά καταθέσαμε την γνώμη μας και ο προπονητής θα βγάλει τα συμπεράσματά του».

ZENITH