Skip to main content

Αισιοδοξία για την πρωτιά στη ΝΔ Θεσσαλονίκης(φωτο)

Παρουσιάστηκαν τα ψηφοδέλτια της Α’ και Β’ εκλογικής περιφέρειας. Κλίμα αισιοδοξίας και στόχος η νίκη την 25η Ιανουαρίου, λένε στη ΝΔ.

του Τάσου Τασιούλα

Σε κλίμα αισιοδοξίας και με χειροκροτήματα στις αναφορές για τους δύο πρωθυπουργούς, Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, που ηγούνται των ψηφοδελτίων της Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης αντίστοιχα, έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ σήμερα στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η παρουσίαση και εισήγηση έγινε από τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Νομού Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Μηνά Σαμαντζίδη, με κεντρικό σύνθημα: «Η ΝΔ ανάχωμα στο λαϊκισμό».

Image
nd_ipopsifioi


Ο κ. Σαμαντζίδης τόνισε ότι «η νίκη της ΝΔ είναι πλέον ορατός στόχος», υποστηρίζοντας ότι το κλίμα έχει αλλάξει και πως η ψαλίδα με το ΣΥΡΙΖΑ, που εμφανίζεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις, πλέον κλείνει τόσο ώστε να επιτρέπει αισιοδοξία πως η ΝΔ μπορεί να πάρει την πρώτη θέση στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

«Υποχρέωσή μας είναι να κερδίσουμε και θα το πετύχουμε», επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαντζίδης.

Ο ίδιος παρουσιάζοντας τους υποψηφίους έκανε λόγο για «έμπειρα αλλά και νέα στελέχη», ενώ σημείωσε ότι τα ψηφοδέλτια της ΝΔ σε Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης είναι «αντιπροσωπευτικά της κοινωνίας».

«Συστράτευση ευθύνης» ήταν το μήνυμα του Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος είναι ο μόνος από τους νυν βουλευτές, που δε συμμετέχει σε αυτές τις εκλογές, καθώς ο ίδιος αποφάσισε να μην είναι εκ νέου υποψήφιος.

Στα… κουτσομπολικά της εκδήλωσης η παρουσία της Έλενας Ράπτη στη… γαλαρία της αίθουσας, στα πίσω έδρανα με τον Λούκα Γιώρκα.

Image
nd_rapti
Business Story
Off

ZENITH