Skip to main content

Αισιοδοξία στον ΠΑΟΚ για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων

Χαμόγελα σκόρπισαν στον ΠΑΟΚ οι δηλώσεις της αναπληρώτριας υπουργού Οικονομικών, σχετικά με το ζήτημα αποπληρωμής των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο.

Χαμόγελα προκάλεσαν στη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ οι δηλώσεις της αναπληρώτριας υπουργού Οικονομικών, Νάντιας Βαλαβάνη, σχετικά με το ζήτημα αποπληρωμής των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο.

Οι ιθύνοντες των «ασπρόμαυρων» υποδέχθηκαν με ικανοποίηση το γεγονός πως, σύμφωνα με την κ. Βαλαβάνη, θα δίνεται πια η δυνατότητα στους οφειλέτες να αποπληρώνουν το αρχικό χρέος, γλυτώνοντας τις προσαυξήσεις των προηγούμενων ετών.

Σε μια τέτοια περίπτωση, ο Δικέφαλος έχει ξεκαθαρίσει πως θα προσπαθήσει να αποπληρώσει εφάπαξ το ποσό, έτσι ώστε να ξεφύγει από τον παρατεταμένο βραχνά των χρεών, που τον ταλαιπωρεί για σχεδόν δύο δεκαετίες. Οι «ασπρόμαυροι» περιμένουν πλέον από την αναπληρώτρια υπουργό Οικονομικών, να καταθέσει τη σχετική ρύθμιση προς ψήφιση στη Βουλή, ώστε στη συνέχεια να κινηθούν αναλόγως.

Από εκεί και πέρα, ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ και για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Παράλληλα, ο «Δικέφαλος» του Βορρά εμφανίζεται ικανοποιημένος και από τις προθέσεις του Σταύρου Κοντονή, για την καταπολέμηση της βίας. Επίσης, οι «ασπρόμαυροι» είναι ικανοποιημένη και για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, παρά την απουσία των φιλάθλων από τις εξέδρες των γηπέδων.

 

 

ZENITH