Skip to main content

Αιτήσεις για τις εθελοντικές μετατάξεις του Καλλικράτη

Μέχρι τις 7 Ιουλίου θα μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις για εθελοντική μετάταξη οι εργαζόμενοι των νομαρχιών, των περιφερειών και των δήμων στις νέες αυτοδιοικητικές δομές που προβλέπει ο «Καλλικράτης».
Μέχρι τις 7 Ιουλίου θα μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις για εθελοντική μετάταξη οι εργαζόμενοι των νομαρχιών, των περιφερειών και των δήμων στις νέες αυτοδιοικητικές δομές που προβλέπει ο «Καλλικράτης», σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών που αναμένεται να δοθεί σήμερα στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε, μετά τη χθεσινή συνάντηση που είχε με τις Ομοσπονδίες των εργαζομένων στις νομαρχιακές αυτοδιοικήσεις και στις κρατικές περιφέρειες, ο αρμόδιος υφυπουργός κ. Γ. Ντόλιος, μετά την εθελοντική διαδικασία θα πραγματοποιηθούν υποχρεωτικές μετατάξεις μέχρι το τέλος του 2010, προκειμένου να στελεχωθούν οι νέες υπηρεσίες των δήμων, των περιφερειών και των κρατικών διοικήσεων.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων ζήτησαν από τον υφυπουργό Εσωτερικών να πραγματοποιηθεί το σύνολο των μετατάξεων με την εθελοντική διαδικασία και να συμμετάσχουν στις επιτροπές κατάρτισης των νέων οργανισμών στους ΟΤΑ.

ZENITH