Skip to main content

Ακύρωσε την επίσκεψη στις ΗΠΑ ο Νετανιάχου

Την πλήρη υποστήριξή του στον ισραηλινό στρατό παρέχει ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, ο οποίος παράλληλα ακύρωσε την προγραμματισμένη επίσκεψή του στην Ουάσινγκτον και επιστρέφει εσπευσμένα στη χώρα του.
Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, ακύρωσε την προγραμματισμένη επίσκεψή του στην Ουάσινγκτον και επιστρέφει εσπευσμένα στο Ισραήλ, από τον Καναδά όπου βρίσκεται, σύμφωνα με το Reuters.

Παράλληλα, ο ισραηλινός πρωθυπουργός εξέφρασε την πλήρη υποστήριξή του προς τον ισραηλινό στρατό ύστερα από την επίθεση εναντίον του στολίσκου που μετέφερε διεθνή ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα.

«Ο πρωθυπουργός εκφράζει την πλήρη υποστήριξή του προς τις ισραηλινές αμυντικές δυνάμεις και έχει ζητήσει πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών», ανέφεραν συνεργάτες του προς το Γαλλικό Πρακτορείο στην Οτάβα του Καναδά.

Η συντηρητική κυβέρνηση του πρωθυπουργού Χάρπερ στον Καναδά είναι μία από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του Ισραήλ στο εξωτερικό.

Επιπλέον, το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ θα συνέλθει σήμερα το απόγευμα σε μία έκτακτη σύσκεψη, για να συζητήσει την επίθεση του ισραηλινού στρατού κατά του διεθνούς στολίσκου, όπως δήλωσαν διπλωμάτες στο Reuters.

ZENITH