Skip to main content

Αλαφούζος: Ντροπιαστική η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και το ενδεχόμενο ενός Grexit

Στο «BBC» μίλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και το ενδεχόμενο GREXIT.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Ο μόνος δρόμος για να πάμε μπροστά είναι αυτός του συμβιβασμού. Τόσο η UEFA, όσο και η FIFA να καθίσουν κάτω να μιλήσουν και να λύσουν το θέμα. Πολλά μέλη της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατηγορούνται για εγκληματικές δραστηριότητες. Προφανώς και υπάρχει πρόβλημα. Είναι ντροπιαστική αυτή η κατάσταση για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για τη σοβαρότητα της κατάστασης:

«Η εντύπωσή μας είναι ότι πρόκειται για μία σοβαρή κατάσταση. Όλοι προτιμούν να σπρώξουν τα σκουπίδια κάτω από το... χαλάκι αντί να λύσουν το θέμα. Προσποιούνταν ότι όλα ήταν καλά, ενώ γίνονταν πολλά πράγματα».

Για το χειρότερο σενάριο:

«Η απομόνωση του ελληνικού ποδοσφαίρου από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, το Champions League και το Europa League, αλλά και ο αποκλεισμός των Εθνικών ομάδων. Κάτι τέτοιο όμως θα ήταν καταστροφικό. Νομίζω ότι τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και όσοι θέλουν να πετύχουν τον στόχο τους χωρίς να ακολουθούν τους νόμους θα είναι οι νικητές».

ZENITH