Skip to main content

Κουλιεράκης-Κωνσταντέλιας: Περιμένουμε τα ίδια και καλύτερα για εμάς και τον ΠΑΟΚ (vid)

Ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός και ο 19χρονος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκαν στην καθιέρωσή τους στην αρχική ενδεκάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου

Δύο από τους πιο ταλαντούχους παίκτες του ΠΑΟΚ, ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, μίλησαν στο κανάλι της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

Τόσο ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός, όσο και ο 19χρονος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκαν στην καθιέρωσή τους στην αρχική ενδεκάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά και στο πώς περιμένουν να κυλήσει η συνέχεια των εγχώριων υποχρεώσεων για τους «ασπρόμαυρους».

«Προσωπικά εγώ το πίστευα, έχουμε μεγαλώσει μαζί ουσιαστικά με τον "Ντέλια", ξέρουμε τις δυνατότητες, ο ένας του αλλουνού, δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις καθημερινά. Αργά ή γρήγορα με τον καλό μας εαυτό πίστευα ότι κάποια στιγμή θα γινόταν αυτό» ανέφερε αρχικά ο κεντρικός αμυντικός που έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική Ελλάδας στο πρόσφατο φιλικό με τη Μάλτα (2-2). «Ακριβώς το ίδιο, το πίστευα, ξέρουμε ποιοι είμαστε, δουλεύουμε κάθε μέρα, και περιμέναμε την ευκαιρία για να έρθει. Την πήραμε και πάμε μπροστά τώρα» απάντησε από την πλευρά του ο Βολιώτης εξτρέμ.

Αναφορικά με τη διακοπή του πρωταθλήματος, που βρήκε τον ΠΑΟΚ να μετράει τρεις σερί νίκες και να έχει βρει ρυθμό, ο Κωνσταντέλιας τόνισε: «Εντάξει, είχαμε ρυθμό, μας άρεσε που παίζαμε συνέχεια, μας αρέσει να κερδίζουμε, είναι λίγο περίεργο, αλλά θα συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε, όταν ξαναρχίσει το πρωτάθλημα». Για να προσθέσει και ο Κουλιεράκης: «Περιμένουμε τα ίδια και καλύτερα και για μας και για την ομάδα για τον δεύτερο γύρο και τη συνέχεια σε Super League και Κύπελλο».

ZENITH