Skip to main content

Αλλαγή ηγεσίας στη ΝΔ ζητεί η Μπακογιάννη

Θέμα αλλαγής της ηγεσίας θέτει η βουλευτής του κόμματος Ντόρα Μπακογιάννη σε τηλεοπτικές της δηλώσεις, τονίζοντας ότι το κόμμα πρέπει να επανιδρυθεί σε όλα.

Θέμα αλλαγής της ηγεσίας θέτει η βουλευτής του κόμματος Ντόρα Μπακογιάννη σε τηλεοπτικές της δηλώσεις, τονίζοντας ότι το κόμμα πρέπει να «επανιδρυθεί σε όλα».

Η κ. Μπακογιάννη εξέφρασε την εκτίμηση ότι η Νέα Δημοκρατία αναζητεί τον βηματισμό της και υπογράμμισε ότι το κεντρικότερο λάθος που έκανε ως κυβέρνηση ήταν στη φορολογική πολιτική.

Υποστήριξε ότι η Ν.Δ. πρέπει να στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ προς της σωστή γραμμή, και να ψηφίζει τα μέτρα που θα έρχονται στη Βουλή προς αυτή την κατεύθυνση, αντίστοιχα τόνισε πως «υπάρχουν πολιτικές εξολοκλήρου λανθασμένες που θα πρέπει να πολεμήσουμε με όλες τις δυνάμεις».

«Η κυβέρνηση δεν έχει δημοκρατική εντολή για ρήξη», τόνισε ακόμη, υπογραμμίζοντας ότι σήμερα η κοινωνία είναι ανοιχτή στο να ακούσει την αλήθεια.
«Αν ο λαός ήθελε ρήξη θα έδινε πλειοψηφία σε ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή», δήλωσε η κυρία Μπακογιάννη, μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

«Εδωσε πλειοψηφία στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί διαβεβαίωσε ότι θα διαπραγματευτεί σκληρά αλλά δε θα διακινδυνεύσει την παραμονή της χώρας στο ευρώ», πρόσθεσε.

«Η Νέα δημοκρατία θέλει άλλους ανθρώπους στην ηγεσία. Χρειάζεται επανίδρυση. Η ΝΔ πρέπει να επανασυσταθεί» ανέφερε επαναλαμβάνοντας ότι δεν ενδιαφέρεται για την ηγεσία.

ZENITH