Skip to main content

Αλλάζει πάλι η προεκλογική καμπάνια της ΝΔ;

Σε νέα, την τρίτη κατά σειρά, στροφή του προεκλογικού της αγώνα ετοιμάζεται να προχωρήσει η Νέα Δημοκρατία.

Σε νέα, την τρίτη κατά σειρά, στροφή του προεκλογικού της αγώνα ετοιμάζεται να προχωρήσει η Νέα Δημοκρατία. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τα παράπονα που έχουν διατυπωθεί και μάλιστα έντονα, για τον τρόπο με τον οποίο έχει εξελιχθεί μέχρι τώρα η καμπάνια του κόμματος, το επιτελείο του προέδρου, Αντώνη Σαμαρά, εξετάζει τις εναλλακτικές λύσεις που έχει, για να υιοθετήσει, μέχρι την Κυριακή των εκλογών.

Αυτή τη φορά όπως αναφέρουν οι πληροφορίες στις συνεντεύξεις που θα δώσει ο πρωθυπουργός στο επόμενο 8ήμερο. Εν αντιθέσει δηλαδή με ό,τι έγινε στο ξεκίνημα αυτής της εκστρατείας, ο κ. Σαμαράς θα αρχίσει να εμφανίζεται περισσότερο στις τηλεοπτικές οθόνες, ζωντανά, πραγματοποιώντας τελικώς μια διακαναλική, όπως άλλωστε θα κάνουν και οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί, αν και αρχικώς κάτι τέτοιο δεν ήταν προγραμματισμένο.

Επίσης επανεξετάζεται η αρνητική του στάση ως προς την προοπτική ενός ντιμπέιτ με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. Ο τελευταίος το πρότεινε σχεδόν από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, ωστόσο, μέχρι σήμερα τουλάχιστον, η κυβερνητική πλευρά αρνούνταν να σηκώσει το μαντίλι, γεγονός το οποίο προκάλεσε και εξακολουθεί να προκαλεί πολλά ερωτήματα.

Ακόμα και υπουργοί της κυβέρνησης αναρωτιούνται πλέον για ποιο λόγο ο δεύτερος - σύμφωνα με τα γκάλοπς - αρχηγός της ΝΔ δεν δέχεται να αναμετρηθεί με τον πρώτο. Ο,τι κι αν γίνει στο τέλος, όπως λένε, κερδισμένος θα είναι, σε μια τέτοια αναμέτρηση...

ZENITH