Skip to main content

Αμπατζάς: H κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ασπίδα προστασίας για το λαό

«Αντιλαμβάνομαι την δράση μου ως αυτονόητη διέξοδο δημιουργίας για ένα καλύτερο αύριο και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ως ασπίδα προστασίας για το λαό» τονίζει ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Β΄Θεσσαλονίκης

«Αντιλαμβάνομαι την δράση μου ως αυτονόητη διέξοδο δημιουργίας, αλληλεγγύης και ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ως ασπίδα προστασίας για το λαό μας, την κοινωνία, τους νέους και τις νέες» τονίζει κατά τη διάρκεια των επισκέψεών του σε μαζικούς χώρους και την επικοινωνία του με πολίτες της Β΄Θεσσαλονίκης, ο 35χρονος δικηγόρος και υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αμπατζάς.

Οι πολίτες ανταποκρίνονται θετικά αφού γνωρίζουν τις προσπάθειές τους σε πολλούς τομείς, από τα χρόνια της νεολαίας μέχρι σήμερα στον επαγγελματικό στίβο, τη μάχιμη δικηγορία, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των κοινωνικών αγώνων, στο πλευρό των πιο αδύναμων και των ανέργων, με ενεργή πολιτική παρουσία και κοινωνική δράση σε προγράμματα νομικής βοήθειας για πολίτες χαμηλού εισοδήματος.

«Οι πολίτες δεν έχουν πλέον να περιμένουν τίποτε άλλο από το σημερινό φθαρμένο και απερχόμενο καθεστώς, παρά μόνο νέα Μνημόνια και σκληρότερα ακόμη οικονομικά μέτρα που ισοπεδώνουν τις ζωές μας. Με επίκεντρο τον άνθρωπο και το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης που δεσμεύτηκε ο Αλέξης Τσίπρας, ζητούμε την εμπιστοσύνη των πολιτών για να δώσουμε προοπτική και νέο όραμα στο λαό μας. Οι στιγμές είναι ιστορικές. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα νικήσει. Γιατί η Ελλάδα προχωράει, η Ευρώπη αλλάζει, η ελπίδα έρχεται!», τονίζει.

O Κ. Αμπατζάς είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Συντονιστής της Περιφερειακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Κεντρικής Μακεδονίας. Ασκεί μάχιμη δικηγορία τα τελευταία 8 χρόνια. Εντάχθηκε στη νεολαία ΣΥΝ το 1999. Κατά το παρελθόν υπήρξε μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου Νεολαίας (2002-2005) και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Συνασπισμού (2008-2010). Σήμερα είναι μέλος της Νομαρχιακής Β΄Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ και της δραστήριας Οργάνωσης Λαγκαδά.

ZENITH