Skip to main content

«Αν βάλουμε όλοι πλάτη, θα τα καταφέρουμε», τονίζει η Κατσέλη

«Η αγορά λειτουργεί ομαλά και οι τιμές είναι σε καλό επίπεδο», δήλωσε η υπουργός Οικονομίας κατά την επίσκεψή της στη Βαρβάκειο Αγορά του Ρέντη, όπου συνομίλησε με εμπόρους, εργαζομένους και καταναλω
«Η αγορά λειτουργεί ομαλά και οι τιμές είναι σε καλό επίπεδο», δήλωσε η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κατά τη διάρκεια επίσκεψή της στη Βαρβάκειο Αγορά και τη Αγορά του Ρέντη, όπως συνομίλησε με εμπόρους, εργαζομένους και καταναλωτές.

«Πρέπει να είμαστε συνέχεια εδώ, να διασφαλίσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για τον πολίτη που αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται», τόνισε η κ. Κατσέλη.

Υπογράμμισε ακόμη την ανάγκη να στηριχθεί από όλους η ελληνική οικονομία. «Ο κόσμος ζορίζεται, είναι ένα πραγματικό πρόβλημα, αλλά αν όλοι βάλουμε πλάτη μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα».

Στην αγορά του Ρέντη, την υπουργό υποδέχτηκε ο νομάρχης Πειραιά, Γιάννης Μίχας, ενώ στη Βαρβάκειο αγορά ο νομάρχης Αθηνών, Γιάννης Σγουρός.

Λίγο αργότερα ακολούθησε συνάντηση και συνεργασία της με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο.

Η κ. Κατσέλη προσέφερε εκ μέρους της αγοράς Ρέντη 10 τόνους οπωροκηπευτικών και μισό τόνο κρέατος για ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Εκκλησίας.

ZENITH