Skip to main content

Αναβολή του πειθαρχικού συμβουλίου για τους 6 δημοτικούς συμβούλους

Στο πλευρό των έξι που διώκονται για την υπόθεση της μονιμοποίησης των συμβασιούχων ήταν περίπου 150 άτομα και μεταξύ αυτών ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι από όλες τ

του Βασίλη Παπαναστασούλη

Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του πειθαρχικού συμβουλίου των αιρετών ενώπιον του οποίου παρουσιάστηκαν σήμερα τα έξι μέλη της οικονομικής επιτροπής του δήμου Θεσσαλονίκης τα οποία διώκονται για την υπόθεση της μονιμοποίησης των συμβασιούχων.

Η συνεδρίαση αναβλήθηκε λόγω της απουσίας του δημάρχου Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιου Καϊτετζίδη, ο οποίος συμμετέχει στο πειθαρχικό συμβούλιο. Όπως ανακοινώθηκε μετά τις 15 Μαϊου θα οριστεί νέα δικάσιμος.

Στον 3ο όροφο του δικαστικού μεγάρου από νωρίς το πρωί παραβρέθηκαν και τα έξι μέλη της οικονομικής επιτροπής του δήμου, ο πρώην αντιδήμαρχος και πρώην πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο επίσης πρώην αντιδήμαρχος, Γιώργος Αρβανίτης, ο επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτή Πόλη» και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης και οι δημοτικοί σύμβουλοι, Αναστάσιος Τελίδης, Μαρία Ακριτίδου – Γιαννουλοπούλου και Στεφανία Τανιμανίδου.

Στο πλευρό των έξι ήταν περίπου 150 άτομα και μεταξύ αυτών ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Αβραμόπουλος καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι από όλες τις παρατάξεις, ο πρόεδρος των εργαζομένων του δήμου και ο πρόεδρος των συμβασιούχων. Υπενθυμίζεται ότι ήταν στο δικαστήριο και εκπρόσωποι των συμβασιούχων οι οποίοι είχαν προχωρήσει σήμερα σε στάση εργασίας, προκειμένου να παραβρεθούν στο δικαστήριο.

Απουσίαζαν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης λόγω προγραμματισμένου ταξιδιού στη Βουλγαρία και ο νομικός σύμβουλος του δήμου, κ.Σοφιαλίδης.

ZENITH