Skip to main content

Ανακαλούνται 487 αυτοκίνητα Mercedes-Benz στην Ελλάδα

Την ανάκληση 487 αυτοκινήτων Mercedes-Benz, μοντέλο Sprinter, παραγωγής από Μάιο 2006 έως Απρίλιο 2009, για αντικατάσταση του διαχωριστή λαδιού, ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.
Την ανάκληση 487 αυτοκινήτων Mercedes-Benz, μοντέλο Sprinter, παραγωγής από Μάιο 2006 έως Απρίλιο 2009, για αντικατάσταση του διαχωριστή λαδιού ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

Όπως διευκρινίζεται στη σχετική ανακοίνωση, στα εν λόγω αυτοκίνητα ρύποι ενδέχεται να βουλώσουν τον διαχωριστή λαδιού και μία ενδεχόμενη αύξηση της πίεσης στο στροφαλοθάλαμο μπορεί να προκαλέσει διαρροή λαδιού στον χώρο του κινητήρα. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με τα ανωτέρω θέματα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να επισκεφθούν τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz, προκειμένου να αντικατασταθεί ο παλαιός διαχωριστής λαδιού με έναν τροποποιημένο διαχωριστή, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τη Γραμμή Εξυπηρέτησης MERCEDES-BENZ στο τηλέφωνο 800 11 76000.

ZENITH