Skip to main content

Ανακοινώνεται την Κυριακή η συμφωνία

Την Κυριακή κατά τη διάρκεια υπουργικού συμβουλίου, το οποίο θα συνεδριάσει στις 9 το πρωί, θα ανακοινωθεί η τελική συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης με την ΕΕ και το ΔΝΤ, όπως δήλωσε κυβερνητική πηγή
Την Κυριακή κατά τη διάρκεια υπουργικού συμβουλίου, το οποίο θα συνεδριάσει στις 9 το πρωί, θα ανακοινωθεί η τελική συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης με την ΕΕ και το ΔΝΤ, όπως δήλωσε κυβερνητική πηγή στο Γαλλικό Πρακτορείο.

«Η συμφωνία δεν έχει ακόμα υπογραφεί, αλλά θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Κυριακή. Θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου, πιθανότατα το πρωί, και στη συνέχεια θα παρουσιαστεί λεπτομερώς σε συνέντευξη Τύπου του υπουργού Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου», ανέφερε η πηγή.

Οι ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν από τον υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου σε συνέντευξη Τύπου, μετά το πέρας του Υπουργικού Συμβουλίου.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση του «συμβολαίου», ο κ. Παπακωνσταντίνου θα μεταβεί στις Βρυξέλλες, όπου στις 17:00 (ώρα Ελλάδας) θα συνεδριάσει το Eurogroup, προκειμένου να οριστικοποιήσει τα ποσά που θα διατεθούν στην Ελλάδα και άλλες τεχνικές λεπτομέρειες του σχεδίου στήριξης.

ZENITH