Skip to main content

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του ο Γιώργος Παυλίδης

Ο νομάρχης Ξάνθης Γιώργος Παυλίδης ανακοίνωσε σήμερα επίσημα την υποψηφιότητά του για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Την κάθοδό του στις αυτοδιοικητικές εκλογές για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ως ανεξάρτητος ανακοίνωσε ο νομάρχης Ξάνθης Γιώργος Παυλίδης. Όπως δήλωσε ο κ. Παυλίδης, ο οποίος προέρχεται από το χώρο της ΝΔ, κατέρχεται ως ανεξάρτητος στις εκλογές, ωστόσο «οποιοδήποτε χρίσμα είναι ευπρόσδεκτο». Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Παυλίδης είναι ο επικρατέστερος για να λάβει το χρίσμα από τη Ρηγίλλης και μάλιστα σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

«Θεωρώ τιμή αλλά και βαριά ευθύνη να ηγηθώ αυτού του συνδυασμού, με κύριους οδηγούς την καθαρά αυτοδιοικητική μου στάση, τη συνέπεια, τις κοινωνικά οριοθετημένες αρχές και αξίες, την ανάπτυξη με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα», σημειώνει σε δήλωσή του ο κ. Παυλίδης, ο οποίος επισημαίνει ότι κατέρχεται ως επικεφαλής του ανεξάρτητου αυτοδιοικητικού Περιφερειακού Συνδυασμού πέρα και πάνω από κόμματα και ιδεοληψίες, θρησκείες και καταγωγές. 

Όπως υπογραμμίζει ο κ. Παυλίδης στη δήλωσή του, «προσβλέπει στον διάλογο, την στήριξη πολιτικών κομμάτων, των κοινωνιών, των κοινωνικών ομάδων, κυρίως όμως των ανένταχτων και δικαίως αποστασιοποιημένων πολιτών αλλά και της έντονα προβληματισμένης νέας γενιάς».

«Ως πολίτες του Έβρου, της Δράμας, της Καβάλας, της Ξάνθης και της Ροδόπης, ως συνδυασμός,  είμαστε αποφασισμένοι  να παλέψουμε ενωμένοι για την Περιφέρεια μας, την Ανατολική Μακεδονία Θράκη, να πάρουμε τις τύχες της στα χέρια μας και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό», τονίζει ο κ. Παυλίδης.

ZENITH