Skip to main content

Ανάληψη έργου στη Βραζιλία από την Intralot

Τη διαχείριση της λοταρίας της Πολιτείας Minas Gerais στη Βραζιλία ανέλαβε η Intralot do Brasil κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού.
Τη διαχείριση της λοταρίας της πολιτείας Minas Gerais στη Βραζιλία ανέλαβε η Intralot do Brasil, θυγατρική του ομίλου Intralot, κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού. Το συμβόλαιο θα έχει αρχική ισχύ έξι ετών με δυνατότητα περαιτέρω επέκτασης για επιπλέον έξι χρόνια.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας στο ΧΑ, το πρώτο προϊόν που θα εισάγει στην αγορά της Πολιτείας η Intralot θα είναι ένα παιχνίδι τύπου ΚΙΝΟ, ενώ σταδιακά θα ακολουθήσουν και άλλα αριθμολαχεία σε ένα δίκτυο 2.500 σημείων πώλησης συνδεδεμένων online με το κεντρικό σύστημα της εταιρείας, το οποίο θα αναπτυχθεί μέσα σε μία περίοδο δύο ετών από την έναρξη του έργου.

Η Intralot θα αναλάβει την πλήρη διαχείριση του έργου, περιλαμβανομένων όλων των υπηρεσιών, και θα αξιοποιήσει την υπάρχουσα υποδομή που διαθέτει στη χώρα, ενώ ο αριθμός των παιχνιδιών αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω.

Η Πολιτεία Minas Gerais είναι μία από τις 26 της Βραζιλίας, η δεύτερη πιο πολυπληθής, με 20 εκατομμύρια κατοίκους, η δεύτερη πιο πλούσια και η τέταρτη πιο μεγάλη σε έκταση στη χώρα. Το ποσοστό συμμετοχής της Πολιτείας στη βραζιλιάνικη οικονομία αντιστοιχεί σε περίπου 9%, ενώ το κατά κεφαλήν εισόδημά της φτάνει περίπου τα 4.500 δολάρια.

ZENITH