Skip to main content

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στα γραφεία ΣΥΡΙΖΑ Καισαριανής

H οργάνωση Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία (FAI) - Πυρήνας Αλληλεγγύης και Εκδίκησης ανέλαβε με προκήρυξή της την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Καισαριανή.

H οργάνωση Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία (FAI) - Πυρήνας Αλληλεγγύης και Εκδίκησης ανέλαβε με προκήρυξή της την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Καισαριανή.

«Ας ξέρει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α., οι πολιτικοί του, οι κινηματικές του βδέλλες και οι κοιμισμένοι ψηφοφόροι τους πως η μαγκιά του νικητή ξεφουσκώνει γρήγορα, ειδικά όταν η νίκη σημειώθηκε σε ένα γήπεδο που εμείς ούτε παίξαμε, ούτε θα παίξουμε ποτέ. Για μας, δεν υπάρχει κανένα καθαγιασμένο πέπλο αριστεροσύνης και ιστορικής αυταξίας το οποίο να σας προστατεύει. Και αν όχι τίποτα άλλο, εμείς θα θυμόμαστε για πάντα ότι είστε η κυβέρνηση εξαιτίας της οποίας παραλίγο να πεθάνει ένας σύντροφός μας. Να εύχεστε να βγει από το νοσοκομείο δυνατός και όρθιος» αναφέρει η οργάνωση.

«Όπως ενημερωθήκαμε από καθεστωτικά, προχωράει με γοργούς ρυθμούς η αποδέσμευση αστυνομικών από τη φύλαξη υψηλών προσώπων, καθώς σιγά σιγά, συγκεντρώνονται όλοι γύρω απ' το σπίτι του πρωθυπουργού. Εμείς, από την πλευρά μας, ευχόμαστε να τους χιλιάσει. Περισσότεροι άδειοι δρόμοι για μας. Και τα θερμά μας συγχαρητήρια στους αναρχικούς που ψήφισαν ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ελπίζουμε να έχουν τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια να απέχουν από το κίνημα αλληλεγγύης στους απεργούς πείνας» υπογραμμίζουν στην προκήρυξη.

ZENITH