Skip to main content

«Ανεβαίνουν» Τζανδάρης - Παπαδόπουλος

Ρυθμούς επανένταξης ανέβασαν στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ οι Φάνης Τζανδάρης και Δημήτρης Παπαδόπουλος. Συνεχίζουν τη θεραπεία Μαντούρο και Τζιόλης.

Στο επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο επικεντρώνονται πλέον οι παίκτες του ΠΑΟΚ, που σήμερα προπονήθηκαν στην Τούμπα, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να δουλεύει πάνω στην τακτική και τη γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας.

Παράλληλα, οι ποδοσφαιριστές πραγματοποίησαν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και εκρηκτικότητας ενώ στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα με συγκεκριμένες οδηγίες και περιορισμούς στις επαφές με τη μπάλα.

Σε ό,τι αφορά το... ιατρικό δελτίο, οι Τζανδάρης και Παπαδόπουλος ανεβάζουν ρυθμούς σε πρόγραμμα επανένταξης ενώ οι Μαντούρο και Τζιόλης συνέχισαν θεραπεία.

Τέλος, οι Δεληγιαννίδης, Κουλούρης και Πόζογλου που έπαιξαν την Τετάρτη με την Κ20 ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης και ο Κατσικάς που ταλαιπωρείται από ίωση και αισθανόταν καταβεβλημένος, περιορίστηκε σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Η ομάδα θα προπονηθεί την Παρασκευή στις 12.00.

ZENITH