Skip to main content

Ανεξάρτητα ...ναι στο ασφαλιστικό!

Ντόρα Μπακογιάννη και Κώστας Κιλτίδης προσανατολίζονται στο να ψηφίσουν …ΝΑΙ στο υπό συζήτηση και ψήφιση νομοσχέδιο του Ανδρέα Λοβέρδου.
Της Μελίνας Καραπαναγιωτίδου
melkar4@yahoo.gr


Ντόρα Μπακογιάννη και Κώστας Κιλτίδης προσανατολίζονται στο να ψηφίσουν …ΝΑΙ στο υπό συζήτηση και ψήφιση νομοσχέδιο του Ανδρέα Λοβέρδου. Οι δυο πρώην βουλευτές της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και νυν ανεξάρτητοι εκπρόσωποι του λαού καταλήγουν σ΄ αυτή την απόφαση ύστερα από πολύ σκέψη και με γνώμονα την αξιοπιστία της Ελλάδος στο εξωτερικό! Όπως φαίνεται, μόνο αν τεθεί θέμα εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπανδρέου, θα αλλάξουν πορεία και ψήφο!

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, δεν υπήρξε ούτε υπάρχει συμφωνία ή οποιαδήποτε συνεννόηση των δυο πολιτικών. Οι συνεργάτες τόσο της κας Ντόρας Μπακογιάννη όσο και του κ. Κώστα Κιλτίδη επιβεβαιώνουν, ωστόσο, τις πληροφορίες μας και κάνουν λόγο για ώρα ευθύνης και όχι…υπεκφυγής.

Η στρατηγική των δυο ανεξάρτητων βουλευτών αναμένεται να γίνει ακόμη πιο…μετωπική με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος «επενδύει στην καταστροφή της χώρας και την αποτυχία της κυβέρνησης στη συμφωνία με το ΔΝΤ και το μνημόνιο», όπως έχουν πει πολλές φορές οι δύο ανεξάρτητοι

Όσο για το τι θα κάνει ο Κώστας Κιλτίδης στο «φλερτ» του Καρατζαφέρη ή στη «μόνιμη αγάπη» της Ντόρας Μπακογιάννη, δεν φαίνεται ακόμη να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της voria.gr, o κ. Κιλτίδης ετοιμάζεται για…άλλη εκλογική περιφέρεια στην οποία ζουν εδώ και χρόνια δεκάδες χιλιάδες Κιλκισιώτες! Το ενδεχόμενο αυτό, είτε με ΛΑΟΣ είτε με το «υπό κατασκευή» κόμμα της Ντόρας, έχει θορυβήσει ήδη νυν και υποψήφιους βουλευτές της Θεσσαλονίκης.

Την ίδια ώρα, στο ΠΑΣΟΚ και μόνο η πληροφορία περί ψήφισης του ασφαλιστικού νομοσχεδίου από ανεξάρτητους…γαλάζιους αναπτερώνει το ηθικό τους και κατευνάζει τις ανησυχίες τους για τους δικούς τους…αντάρτες και τα εσωκομματικά μπαϊράκια! Μάλιστα, πολλοί πράσινοι σπεύδουν να θυμίσουν τη θετική άποψη του  νυν αντιπρόεδρου της ΝΔ Σταύρου Δήμα στην υπερψήφιση του μνημονίου!

ZENITH