Skip to main content

Ανεξάρτητος βουλευτής ο Κ. Κιλτίδης

Ανεξάρτητος βουλευτής είναι πλέον ο Κώστας Κιλτίδης, ο οποίος ενημέρωσε νωρίς το πρωί τον πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο, ότι δεν επιθυμεί να ανήκει πια στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημ
Ανεξάρτητος βουλευτής είναι πλέον ο Κώστας Κιλτίδης, ο οποίος ενημέρωσε με επιστολή του, νωρίς το πρωί, τον πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο, ότι δεν επιθυμεί να ανήκει πια στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Από νωρίς η Voria.gr είχε ενημερώσει ότι σήμερα το πολιτικό θερμόμετρο αναμένεται να ανέβει, φθάνοντας μάλιστα στο κόκκινο το απόγευμα, οπότε και θα συζητηθεί το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για το Βατοπέδι στην Ολομέλεια της Βουλής.

Υπενθυμίζεται ότι στο πόρισμά του το ΠΑΣΟΚ ζητά τη διερεύνηση ποινικών ευθυνών για τους πρώην υπουργούς και υφυπουργούς Θεόδωρο Ρουσόπουλο, Πέτρο Δούκα, Ευάγγελο Μπασιάκο, Αλέξανδρο Κοντό και Γιώργο Βουλγαράκη και καταλογίζει επίσης πολιτικές ευθύνες στους Γιώργο Αλογοσκούφη, Γιώργο Δρυ, Απόστολο Φωτιάδη και Αντώνη Μπέζα.

Για τον κ. Κώστα Κιλτίδη το όνομά του δεν περιλαμβάνεται στις προτάσεις για περαιτέρω διερεύνηση, αν και τίθεται θέμα ενδεχόμενης περαιτέρω διερεύνησης.

Εξάλλου, κατά τη συνεδρίαση της Ολομέλειας θα γίνει και η επίσημη ανακοίνωση της ανεξαρτητοποίησης του κ. Κιλτίδη. Παράλληλα, ο ανεξάρτητος, πια, βουλευτής της ΝΔ αναμένεται να κάνει δηλώσεις με τις οποίες θα εξηγεί τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε στην απόφασή του και αναμένεται να είναι ιδιαίτερα αιχμηρός κατά της ηγεσίας της ΝΔ και της πολιτικής που ακολουθεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ZENITH