Skip to main content

Ανοίγει τις πύλες του το bazaar βιβλίου στη Θεσσαλονίκη

Την ευκαιρία να αγοράσουν βιβλία με έκπτωση που φτάνει πάνω απο 70% θα έχουν οι Θεσσαλονικείς από την επόμενη βδομάδα, καθώς η «Γιορτή Βιβλίου - Bazaar 2015» ανοίγει τις πύλες της για μια ακόμη χρονιά

Την ευκαιρία να αγοράσουν βιβλία με έκπτωση που φτάνει πάνω απο 70% θα έχουν οι Θεσσαλονικείς από την επόμενη βδομάδα, καθώς η «Γιορτή Βιβλίου - Bazaar 2015» ανοίγει τις πύλες της για μια ακόμη χρονιά.

Το bazaar βιβλίου, το οποίο διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί από τις 19 Φεβρουαρίου και έως τις 11 Απριλίου και θα στεγάζεται ανάμεσα στην οδό  Τσιμισκή και στην Ερμού (παλιά Notos Galleries).

Στη Γιορτή Βιβλίου - Bazaar 2015 συμμετέχουν  πάνω από 180  εκδότες από όλη την Ελλάδα με 500.000 χιλιάδες  βιβλία όλων των κατηγοριών που ξεκινούν από 0,50 λεπτά, 1,00 -2,00, 3,00 ευρώ.

Όλοι οι επισκέπτες από όλες τις εισόδους της Θεσσαλονίκης μπορούν να εξυπηρετηθούν και με  τις λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΘ που  έχουν πρόσβαση με κεντρικές αφετηρίες - αφίξεις την Αριστοτέλους, την πλατεία Ελευθερίας κ.ά.

Ωράριο: καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και Σάββατο έως τις 8 το βράδυ.

ZENITH