Skip to main content

Άνοιγμα Τεκτονίδου προς άλλες παρατάξεις

Σε συζητήσεις με στελέχη και άλλων πολιτικών χώρων βρίσκεται η εκλεκτή του ΠΑΣΟΚ για το δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης
της Χρύσας Κυριακού


Στην τελική ευθεία για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου της βρίσκεται η «εκλεκτή» του ΠΑΣΟΚ για το δημαρχιακό θώκο του νέου δήμου Αμπελοκήπων- Μενεμένης, Βούλα Τεκτονίδου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η υποψήφια δήμαρχος που έχει ήδη πάρει και επίσημα το χρίσμα από το κυβερνών κόμμα, έχει συναντηθεί με στελέχη της δημοτικής της ομάδας, πολλοί εκ των οποίων θα συνεργαστούν εκ νέου μαζί της, ενώ δεν αποκλείεται στο ψηφοδέλτιο της να συμπεριληφθούν και στελέχη από τη δημοτική ομάδα του αντιπάλου της και νυν δημάρχου Αμπελοκήπων, Λ. Κυρίζογλου

Ο πρώην αντιδήμαρχος Οικονομικών, Κώστας Αγοραστός, ο οποίος έπειτα από διαφωνία που είχε με τον δήμαρχο Αμπελοκήπων ανεξαρτητοποιήθηκε, έχει ήδη συζητήσει με την Βούλα Τεκτονίδου και πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιό της. Η υποψήφια δήμαρχος του νέου δήμου έχει προχωρήσει σε συζητήσεις με στελέχη και άλλων παρατάξεων ευελπιστώντας ότι το άνοιγμα που κάνει και προς άλλους πολιτικούς χώρους θα έχει θετικά αποτελέσματα. “Επιθυμία όλων των συνεργατών της κ. Τεκτονίδου είναι η αλλαγή στη διοίκηση του δήμου. Το σε ποιο πολιτικό χώρο ανήκει ο καθένας, είναι άλλο θέμα. Αρκεί όλοι μαζί να έχουν ένα κοινό στόχο”, τόνισε στη Voria.gr στενός συνεργάτης της κ. Τεκτονίδου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ένταξη του Κώστα Αγοραστού στο ψηφοδέλτιο της κ. Τεκτονίδου ανοίγει το δρόμο σε στελέχη του ΛΑΟΣ και άλλων κομμάτων να δουν με καλό μάτι μια ενδεχόμενη συνεργασία με την κ. Τεκτονίδου.

ZENITH