Skip to main content

Ανοικτή γραμμή ενημέρωσης ζήτησε ο Ομπάμα

Ακόμη και ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα ενημερώνεται πλέον κατά τακτά χρονικά διαστήματα, μέσα στη μέρα, για τις εξελίξεις σχετικά με την κρίση του ευρώ, την ελληνική εμπλοκή και την επιχείρηση
Ακόμη και ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα ενημερώνεται πλέον κατά τακτά χρονικά διαστήματα, μέσα στη μέρα, για τις εξελίξεις σχετικά με την κρίση του ευρώ, την ελληνική εμπλοκή και την επιχείρηση διάσωσης που έχουν αναλάβει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) και η Ευρωζώνη. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Ομπάμα έχει δώσει εντολή να βρίσκεται on line με τις εξελίξεις - ιδιαίτερα αυτές των κρίσιμων τελευταίων ωρών -, ακόμα κι όταν βρίσκεται στο Air Force One. Και ήδη μια τέτοια ενημέρωση έχει γίνει, όπως μεταδίδεται από την Ουάσιγκτον.

Το γεγονός από μόνο του είναι ενδεικτικό της κρισιμότητας της κατάστασης, ενώ από το Λευκό Οίκο διαρρέεται η ανησυχία για τις εξελίξεις στην ΕΕ. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, θα συγκληθεί ειδική επιτροπή στο Κογκρέσο, η οποία θα ασχοληθεί με το πρόβλημα στην Ελλάδα και τις αιτίες που το προκάλεσαν.

ZENITH