Skip to main content

Ανοιχτά σήμερα τα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη

Και Μαραθώνιος και λειτουργία των καταστημάτων σήμερα στη Θεσσαλονίκη, ανήμερα της Κυριακής των Βαϊων. Τα καταστήματα ανοιχτά από τις 11 πμ. Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας ενάντια στην κυριακάτικη λειτουρ
Και Μαραθώνιος και λειτουργία των καταστημάτων σήμερα στη Θεσσαλονίκη, ανήμερα της Κυριακής των Βαϊων. Οι αγώνες για τους δρομείς έχουν ήδη αρχίσει αλλά και στις 11 π.μ. ανοίγουν τα καταστήματα και αρχίζει και ο αγώνας της αγοράς να προσελκύσει καταναλωτές για τα πασχαλινά ψώνια. 
 
Την ίδια στιγμή, εμποροϋπάλληλοι και σωματεία εργαζομένων έχουν πραγματοποιήσει συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας ενάντια στην κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων. Στις 10.30 θα συγκεντρωθούν στη συμβολή των οδών Τσιμισκή κι Αριστοτέλους μέλη του Σωματείου υπαλλήλων βιβλίου χάρτου, ενώ στις 12.30, μέλη της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης θα συγκεντρωθούν στην Αριστοτέλους και πιθανόν να ακολουθήσουν πορεία.
 
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης, τα καταστήματα θα μείνουν ανοικτά ως τις 6 μ.μ. ενώ, το πρόγραμμα λειτουργίας της αγοράς κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα, έχει ως ακολούθως:
 
Aπό τη Μ. Δευτέρα (6 Απριλίου) έως και τη Μ. Πέμπτη (9 Απριλίου), τα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης θα λειτουργούν από τις 10 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ και τη Μ. Παρασκευή θα ανοίξουν στη 1 το μεσημέρι και θα κατεβάσουν ρολά στις 7 το απόγευμα. 
 
Το Μ. Σάββατο (11 Απριλίου), τα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης θα λειτουργήσουν από τις 10 το πρωί έως και τις 4 το απόγευμα, ενώ την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα θα είναι κλειστά και θα επαναλειτουργήσουν κανονικά από τις 15 Απριλίου.
 

ZENITH